Bolig,  Ferie,  Interiør,  Ønsker,  Tankemylder

Jagten på den perfekte pude

Source: Hay.
Så er jeg igen i Danmark. Vi kom hjem i morges omkring klokken halv ti – turen hjem gik godt, men at være fem personer i en bil i så mange timer, er en smule ubekvemt. Men det gik! Nu er vi hjemme, og vi er trætte. Man bliver helt bombet efter sådan en køretur, så jeg sætter pris på, at dagen i dag bare kan blive brugt på afslapning; inklusiv to afsnit af Broen II. Yay! 

Nyder I weekenden?

Inden længe modtager Jesper og jeg en stol, som vi bestilte i sommerferien. Jeg glæder mig virkelig meget til at modtage den og få den på plads i stuen. Jeg vil gerne have en pude i stolen og har derfor været lidt i gang med at kigge på forskellige puder. Selvom jeg har kigget på puder i forskellige prisklasser og fra forskellige mærker,  i håbet om, at finde den perfekte pude til en fornuftig pris, har jeg forelsket mig i denne (dyre sag) fra Hay. Jeg synes den er så yndig, og den vil passe perfekt i stolen. Spørgsmålet er bare, om jeg kan overbevise Jesper om, at det skal være lige netop denne?

Hvad synes I om den? Hvis I kender til gode alternativer i samme stil, så råb endelig højt.

(Jeg satser på, at billedindlæg nr. 2 med billeder fra det sydfranske, kommer op senere i dag – I kan glæde jer til billeder fra skønne Nice).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *