Bloggen,  Bolig,  Interiør,  Konkurrence,  Ønsker,  Tankemylder

Jeg er blandt de 10 finalister – stem, søde læsere!

Hej søde piger. Jeg har virkelig brug for jeres hjælp og støtte! Kan I huske, at jeg for en lille uges tid siden skrev et indlæg om min drømmestue med udvalgte produkter fra BoShop (I kan læse indlægget lige her, og altså se mit bud på min drømmestue)? Som jeg skrev i indlægget skrev jeg indlægget for at deltage i en bloggerkonkurrence, som BoShop står bag – BoShop udlodder hele 20.000 kroner til den heldige vinder (!!!). 

I dag blev de 10 finalister udvalgt og jeg er blandt de 10 finalister! Wehu. Jeg er så glad og spændt, og vil selvfølgelig voldsomt gerne vinde den konkurrence – det vil gøre mig så ovenud glad. Af den grund har jeg virkelig brug for jeres stemme – jeg håber sådan, at I vil have lyst til at bruge 1 minut på at afgive jeres stemme på mig. Nej, hvor vil det gøre mig glad, hvis jeg, med jeres hjælp, kan gå hen og vinde konkurrencen – det vil være for overdrevet vildt, og jeg vil hoppe og danse!

I kan stemme på netop mit blogindlæg – og dermed min drømmestue – lige her, og som sagt skal I ikke gøre andet end blot at sætte et flueben ved “Julie Monberg”:


På forhånd vil jeg sige tusinde, tusinde, tusinde tak! 

Psst! Hvis I måske oven i købet synes så godt om mit indlæg, at I har lyst og overskud til at dele stemmelinket og “budskabet” på jeres egen blog, eller “blot” få nogle af jeres venner/bekendte til at stemme på mig, er I simpelthen for seje!

2 Comments

  • Karina/Tungelunden

    Det ligner lidt en popularitetskonkurrence.. Men jeg synes dit indlæg er bedst og pænest visuelt så du har fået min stemme helt uden, at jeg kendte din blog på forhånd. Held og lykke :)

    • Julie

      Tusinde, tusinde tak, Karina. Jeg er glad for, at du kan lide mit indlæg og at du ville give mig din stemme (-: Det er jeg glad for!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *