Hår & negle,  Skønhed,  Tankemylder

JEG LEGER MED TANKEN OM …

Kort hår


| Josefin Dahlberg |


… at få klippet en kort page og igen få lysnet mit hår. Jeg trænger til at blive frisket op, fordi pt føler jeg mig ærligt talt en smule kedelig og jeg bliver ikke just inspireret, når jeg kigger mig selv i spejlet. Jeg har aldrig været god til at sætte mit lange hår op i smukke håropsætninger. Enten hænger det løst eller også sidder det i en høj knold – that’s it. Rimelig intetsigende! Jeg har lyst til at få lidt mere karakter og “vildskab” ind i mit look, hvis I forstår?

I lang tid har jeg været utrolig inspireret af Modettes chefredaktør og blogger, Josefin Dahlberg. Hun har i mine øjne den smukkeste, mest elegante og cool frisure. Selvfølgelig hjælpes frisuren også ekstra godt på vej af Josefins skønhed, men ikke desto mindre er jeg virkelig begejstret for længden, formen og strukturen. Og jeg har lyst til at springe ud i det! Det er ikke helt fjernt for mig, fordi jeg faktisk tidligere (for 3 år siden) har haft en kort page – se bare her. Denne gang vil jeg dog gå efter et mere pjusket og tilfældigt look, som dét Josefin i den grad rocker.

Hvad tænker I om min idé? Skal jeg springe ud i det? Eller skal jeg hurtigt vifte ideen ud af mit hoved igen?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *