JEG LEGER MED TANKEN OM …

Kort hår


| Josefin Dahlberg |


… at få klippet en kort page og igen få lysnet mit hår. Jeg trænger til at blive frisket op, fordi pt føler jeg mig ærligt talt en smule kedelig og jeg bliver ikke just inspireret, når jeg kigger mig selv i spejlet. Jeg har aldrig været god til at sætte mit lange hår op i smukke håropsætninger. Enten hænger det løst eller også sidder det i en høj knold – that’s it. Rimelig intetsigende! Jeg har lyst til at få lidt mere karakter og “vildskab” ind i mit look, hvis I forstår?

I lang tid har jeg været utrolig inspireret af Modettes chefredaktør og blogger, Josefin Dahlberg. Hun har i mine øjne den smukkeste, mest elegante og cool frisure. Selvfølgelig hjælpes frisuren også ekstra godt på vej af Josefins skønhed, men ikke desto mindre er jeg virkelig begejstret for længden, formen og strukturen. Og jeg har lyst til at springe ud i det! Det er ikke helt fjernt for mig, fordi jeg faktisk tidligere (for 3 år siden) har haft en kort page – se bare her. Denne gang vil jeg dog gå efter et mere pjusket og tilfældigt look, som dét Josefin i den grad rocker.

Hvad tænker I om min idé? Skal jeg springe ud i det? Eller skal jeg hurtigt vifte ideen ud af mit hoved igen?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram 

Share

7 comments on “JEG LEGER MED TANKEN OM …

 1. Lisbeth
  19/01/2016 at 19:46

  Altså det er i hvert fald helt vildt fedt, så jeg synes uden tvivl, at du skal springe ud i det! Tror det kunne klæde dig super fedt og – kald det bare en erhvervsskade – jeg elsker virkelig bare, når kvinder tør springe ud i noget friskt og spændende med deres hår. Det kan give så meget karakter til en person, så jeg stemmer helt sikkert for ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Julie Monberg
   20/01/2016 at 13:28

   Fedt med lidt opbakning!

   Det er nemlig dét – det kan virkelig give meget karakter. Og det trænger jeg til at få lidt mere af (:

 2. Maja Fuglsang
  20/01/2016 at 09:48

  Wauw det er flot :) tror helt sikkert du kan bære det….

  • Julie Monberg
   20/01/2016 at 13:27

   Hvor er du sød. Tak Maja. Jeg tror også det ender med, at jeg springer ud i det. Skal bare lige samle mod ;)

 3. Alice
  20/01/2016 at 13:52

  Det ville også give en mulighed for at aktivere alle dine krøller, som nu er væk pga. de lange længder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *