Anbefalinger

Jeg ønsker Cocopanda tillykke med fødselsdagen!

Hej piger. Først og fremmest tusinde tak for alle de af jer, der deltager i min fødselsdagsgiveaway (til de af jer, der endnu ikke har deltaget, kan I gøre det lige her), og tak til de af jer, der har kommenteret på mit indlæg “Personlige tanker” – I skal vide, at jeres ord varmer!

Nu til noget andet! Da jeg tidligere har lavet et sponsoreret indlæg i samarbejde med Cocopanda, og jeg op til flere gange har været heldig at falde over rigtig gode tilbud på Cocopandas hjemmeside, synes jeg, at det er på sin plads, at ønske Cocopanda tillykke med deres 1-års fødselsdag! Jeg kan kun sige rosende ord om shoppen og har som sagt nydt godt af deres fantastiske priser og gode udvalg op til flere gange! Har I handlet på Cocopanda? 

Uanset hvad synes jeg, at I skal gøre jer selv den tjeneste at droppe forbi shoppen lige her. Netop nu – i forbindelse med sidens 1-års fødselsdag – er der nemlig virkelig gode besparelser at gøre sig; 20% på alt! og gratis fragt! Yay – hvad mere kan man forlange?

På kollagen kan I se nogle af de ting, som jeg enten har købt på Cocopandas hjemmeside, eller ting, som jeg kunne være fristet af at købe! I hvert fald er alle produkterne anbefalelsesværdige, og som sagt at finde til ufatteligt gode priser på Cocopanda. Jeg er vild med siden – og jeg ved, at jeg kommer til at handle der mange gange fremover! Derfor ser jeg frem til igen at ønske Cocopanda tillykke på deres fødselsdag igen næste år, og igen næste år igen osv.. Jeg vil i hvert fald gøre mit for, at sprede det gode rygte om netop dén lækre webshop!

Cocopanda, jeg ønsker jer et kæmpestort tillykke med fødselsdagen, og ikke mindst, så sender jeg en masse ros i jeres retning! Tak for en skøn, skøn webshop, og jeres gode service (ikke mindst!).

(Indlægget er ikke sponsoreret!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *