Bloggen,  Bolig,  Konkurrence,  Tankemylder

Jeg vandt!

Som I ved har jeg været blandt de 10 finalister i BoShops blogkonkurrence, hvor præmien var et gavekort på 20.000 kroner til BoShop. Alle finalisternes bud på drømmestuer har virkelig været gode – der har været hård kamp og det har været voldsomt nervepirrende; fordi vi har jo alle rigtig gerne ville vinde. Jeg tror ikke, at det kan tælles hvor mange gange jeg har opdateret afstemningssiden (-;

I går blev vinderen kåret – og vinderen blev mig (what?! – wehu!). Jeg er så taknemmelig og beæret over, at så mange har ville stemme på mig og mit bud på min drømmestue. Jeg kunne simpelthen ikke være mere glad! At jeg har vundet er stadig helt uvirkeligt, og jeg tror først, at det går op for mig den dag pengene skal bruges. Tro mig, jeg drømmer allerede – og næste “step” er, at jeg skal forbi BoShops showroom, hvor jeg skal se møblerne. 

Men lige nu er det fuldstændig uvirkeligt og overvældende, at jeg har vundet (!) Jeg vil sige jer alle sammen tusinde, tusinde, tusinde tak! Jeg kan simpelthen ikke takke jer nok for jeres stemmer – I gør mig meget glad og rørt!

Jeg vil også takke de andre finalister for kampen og rose dem for deres indlæg – jeg har læst hvert og et, og jeg har nydt at læse hvert enkelt indlæg/og hver drøm.

Til sidst vil jeg takke BoShop for, at afholde en så fed konkurrence med en så overvældende og lækker gevinst. Jeg er så glad!


Psst! Jeg har fundet vinderen af min giveaway og vinderen vil inden længe blive offentliggjort. Tusinde tak til jer, der deltog (og tak for jeres stemme).

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *