Drikke,  Hverdag & eventyr

JENSEN’S GIN #GINTORSDAG

Jensen's Gin Jensen's

Godmorgen folkens. I dag er det fredag og i går var det torsdag – #GinTorsdag for at være mere præcis. Som jeg skrev om her, så er Jesper og jeg begyndt at samle på gin. Vi elsker simpelthen en god Gin & Tonic, og jeg vil til enhver tid vælge en Gin & Tonic. En Gin & Tonic er ikke bare en Gin & Tonic. Der findes efterhånden et hav af forskellige gin og ditto tonics, hvilket gør, at du igen og igen kan få nye Gin & Tonic-smagsoplevelser.

Det der gør, at jeg så godt kan lide den drink er, at den er frisk og let, og at den aldrig nogensinde bliver kvalm. Hvis I har lyst, kan I læse om Jespers og min begyndende gin-samling lige her, og samtidigt vil jeg anbefale jer, at læse med her, hvis I ligesom jeg elsker Gin & Tonic, fordi i det indlæg skriver jeg nemlig om verdens bedste gin, bogstavligt talt. Mums!

#GINTORSDAG MED JENSEN’S GIN

Men hvorfor havde Jesper og jeg #GinTorsdag i går? Det havde vi fordi, at et PR Bureau havde bemærket, at vi er begyndt at samle på gin. Derfor sendte de på vegne af Jensen’s Gin et Gin & Tonic-sæt med Jensen’s Bermondsey Dry Gin, den fine lyserøde Fentimas Rose Lemonade og en citron. Ready, set, go! Tusinde tak – det er en fornøjelse at blive præsenteret for endnu en Gin-cocktail. Jeg havde ikke før smagt Jensen’s-ginen og var ret spændt på kombinationen med rose-ingefær-citron-lemonaden. Kombination var overraskende god. Helt anderledes. Mere sød end ved brugen af tonic, men på ingen måde for sød. Jeg vil beskrive drinken som en rigtig pigedrink, hvilket slet ikke er negativt (:

At jeg selv hedder Jensen til efternavn, udover Monberg, sætter jo bare prikken over i’et. Perfect Match! Jeg kan klart anbefale kombinationen, og måske er det netop sådan en drink, I skal fejre fredagen med, når arbejdsdagen er ovre i eftermiddag?

Hvilke Gin & Tonic/lemonade/eller andet-kombinationer er jeres foretrukne? GOD FREDAG TIL JER ALLE. PS! Et lækkert Gin & Tonic-sæt er i øvrigt en rigtig fin julegaveidé, og I kan blive inspireret lige her.

 OBS! Husk at deltage i adventskalenderen – den første låge er åben, og I kan vinde livsstils- og indretningsbogen The Kinfolk Home. Deltag lige her.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Produkterne er modtaget som gave

Jensen's Gin Jensen's Gin

5 Comments

 • Jeanette h

  Det lyder virkelig lækkert Julie! Og hvor er det bare fint, at drinken bliver lidt mere piget med den fine lyserøde farve. Jeg elsker også G&T’s og drinken var indholdet i mit sidste Thursday Pick-Me-Up indlæg. Men jeg er desværre slet ingen gin-ekspert. Det er der selvfølgelig grund til at blive når der findes så mange forskellige udgaver og dermed smage af gin. Ud over gin så er jeg selv rigtig glad for nogle skiver agurk i en G&T. Det giver drinken et frisk pift og agurken står godt til gransmagen fra gin’en. Men jeg skal da helt sikkert ønske mig sådan et sæt her i julegave! Det ser så yum ud!
  God weekend :)

  • Julie Monberg

   Lige præcis – det er så yndigt og elegant med den helt sarte rosa farve, som lemonaden giver drinken (: Jeg er også vild med det!

   Ja! Jeg er også selv stor fan af agurk i Gin & Tonic. Det giver en fantastisk smag; friskt og let. Ummenum!

   Ja, ikke? Det vil jo være en fantastisk julegave at få (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *