Ferie,  Tankemylder

Jul i det franske

Hej piger. Jeg har de sidste mange dage været helt optaget af familiebesøg og ikke mindst min eksamensopgave i disciplinen “Skandinavisk Designs Historie”. Jeg havde virkelig håbet på, at jeg kunne nå at blive færdig med min opgave i dag, men det er desværre på ingen måde muligt. Opgaven tager en krig at komme igennem og særligt, når jeg har fået hevet en ordentlig omgang influenza til mig. Heldigvis kan jeg alligevel fra i dag holde juleferie med god samvittighed – opgaven skal nemlig først afleveres i slutningen af januar, og det er den eneste eksamen jeg mangler at færdiggøre her på 5. semester. Så en juleferie uden én eneste eksamenstanke og strejf af dårlig samvittighed burde være rimeligt – det ser jeg voldsomt meget frem til. Særligt ser jeg frem til at mine forældre, min kæreste og jeg i aften sætter os i bilen og vender snuden mod det sydfranske. I år skal vores juleaften nemlig holdes i huset i Sydfrankrig og jeg glæder mig helt vildt! Det bliver skønt at komme lidt væk og nyde lige knapt fjorten dagens ren afslapning – uden stress og jag; det eneste vi skal tænke på er at hygge os med hinanden, ild i pejsen, god mad og vin, julefilm, en dag i Nice, og gode bøger. Jeg blogger selvfølgelig derfra og deler franske julestemningsbilleder med jer. Glædelig jul til jer alle – jeg håber, at I, ligesom jeg, får en fantastisk skøn jul med jeres kære!

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *