DIY,  Hverdag & eventyr,  Nye køb

JUL & SILKEBÅND

Godaften d’damer. Om under én måned er det december. Og jeg er en ægte lille julegris. Julen er bare noget særligt og jeg elsker alt ved den tid. Jeg er dog ikke én af dem, der allerede nu begynder at pynte hjemmet og sætte lyskæder op udendørs. Typisk begynder jeg at jule omkring den første adventssøndag og vores julestel kommer først frem den 1. december. Hvornår rykker julen ind hos jer?

Men i dag da jeg var i Søstrene Grene kunne jeg ikke lade være med at gøre det første lille julekøb. Silkebånd! Silkebånd til årets julegaveindpakning. Jeg har altid elsket at gøre noget ud af gaveindpakningen. Jeg nyder at forære smukke pakker. I mine øjne sætter en smuk og personlig indpakning prikken over i’et og gør gaveoplevelsen endnu større. Har I det også sådan?

SilkebåndHindbærsnitte

Silkebånd er bare smukt, elegant, eventyrligt og julet. Jeg har en ting for silkebånd. Og i 2015 så min julegaveindpakning sådan her ud. Med fine julekugler og silkebånd. I år har jeg endnu ikke helt styr på pyntet eller papiret for den sags skyld, men silkebåndet er i hus. Det er det vigtigste – så skal gaverne nok blive smukke.

Hvis I også har lyst til at gøre lidt ekstra ud af årets julegaveindpakning, men mangler lidt inspiration, så kan I med fordel kigge forbi det her indlæg, hvor jeg har samlet en bunke inspiration til smuk og personlig gaveindpakning ♡

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Silkebånd Silkebånd

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *