Babyhulen,  Hverdag & eventyr

KAGEN TIL MIT BABYSHOWER

Babyshower kage

I starten af november var jeg så heldig at blive overrasket (!) med det fineste babyshower af mine kære veninder. Det kan I læse om lige her – jeg blev virkelig taget med bukserne nede!

Jeg blev så rørt over, hvor meget pigerne havde gjort ud af overraskelsen og hvor suverænt god Jesper var til at holde det hemmeligt for mig. Jeg får stadig kriller i maven, når jeg tænker tilbage på dagen. Det varmer jo i allerhøjeste grad, når nogen gør noget særligt for én. Og mine veninders overraskelse var virkelig noget særligt!

Som prikken over i’et havde min dejlige barndomsveninde, Kathrine, kreeret den smukkeste kage til lejligheden. Jeg har sådan glædet mig til at skulle vise jer den, men har ikke ville gøre det før alle var bekendt med Fridas navn, som jo pryder kagen så fint. Aldrig før har nogen lavet en kage særligt til mig. Min veninde må have stået i køkkenet i flere timer, fordi se lige det flotte resultat. Tak! Ikke kun så kagen flot ud, den smagte også virkelig godt og der var (heldigvis) så meget, at vi kunne nyde godt af den i flere dage (:

Er den ikke bare elegant og flot? Se lige den prinsessekrone, Kathrine havde formået at lave. Jeg er vildt imponeret!

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Babyshower kage

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *