Ferie,  Hverdag & eventyr,  Rejser,  Tankemylder

KØBENHAVN & SYDFRANKRIG

København

Jeg har tilbragt de seneste tre dage hos min veninde (den smukke kvinde på det øverste billede) i København. Det har virkelig været nogle dejlige dage! Først og fremmest var vi så heldige med vejret, og det var simpelthen helt perfekt, at vi kunne nyde et par solrige efterårsdage.

OPLEVELSER I KØBENHAVN

Vi har set fælles veninder, spist god mad, drukket vin og Gin & Tonic, været et smut på strøget, spist en kartoffelkage ved Torvehallerne og besøgt Louisiana hvor vi så den fantastiske Yayoi Kusama-udstilling (udstillingen var eminent og fortjener et seperat indlæg). Det har været skønt at være på en lille inspirationstur, og jeg har fået samlet lidt lækkert materiale sammen til bloggen, så I kan glæde jer til et par inspirerende indlæg i den kommende tid – i kan blandt andet glæde jer til at se mere til min veninde (:

ENDNU MERE SYDFRANKRIG

Lige foran mig venter en uges ferie i Sydfrankrig sammen med min kæreste og vores gode vennepar og deres lille datter. Derfor kan I selvfølgelig glæde jer til en masse fransk stemning på bloggen, og hvis I ikke kan vente, kan I se nogle af mine tidligere ferieindlæg fra det sydfranske lige her, her og her. Vi lander i morgen formiddag og har en helt masse dejlige dage foran os. De første par dage ser desværre ikke vildt lovende ud rent vejrmæssigt, men til gengæld venter sol og 26 graders varme derefter. De første regnfulde dage tænker jeg, at vi nyder med ild i pejsen, god mad, rødvin, spil, en god film, hygge og bare afslapning. Det’ ikke værst! Og hold fast hvor jeg glæder mig. Én af de ting, jeg også særligt glæder mig til, er, at se om fignerne på figentræerne er modne! Jeg håber det så meget. Jeg har, trods mine mange, mange ferier i det sydfranske, endnu ikke formået at holde ferie i Sydfrankrig på et tidspunkt, hvor fignerne var modne, så jeg krydser i dén grad fingre for, at timingen denne gang er perfekt. Hvis det lykkes, så skal vi lave mad med figner i lange baner; én ting er, at figner er hamrende dekorative, men en anden ting er, at de smager himmelsk. Jeg elsker friske figner, haps!

Giv endelig jeres eventuelle figen-tips videre! (:

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *