Ferie

Kreta: Huset og omgivelserne

 photo 1.jpg photo 2_2.jpg photo 28.jpg photo 23.jpg photo 1_1.jpg photo 27.jpg photo 2.jpgHej med jer. Her får I det første af fire indlæg indeholdende stemningsbilleder fra vores ferie på Kreta. Indlægget her er fyldt med billeder af huset og omgivelserne omkring huset. Stedet vi boede var ret fantastisk og udsigten ikke mindst! Huset var placeret midt i en olivenlund med udsigt udover havet og var særdeles stemningsfyldt med frugttræer, høns og en konstant larm fra cikaderne. Jeg vil lade billederne tal for sig selv. Det næste Kreta-indlæg vil indeholde madbilleder. 

Jeg håber at I nyder ferien – hvad bruger i dagene på? Opholder I jer i udlandet eller hygger I jer i det skønne vejr i Danmark? Husk at I kan følge mig på Instagram (@juliemonberg), hvor jeg hyppigt poster stemningsbilleder her fra det Sydfranske.

10 Comments

  • Julie

   Nej hvor fantastisk med en kommentar fra min søde veninde! (-:
   Det var rigtig lækkert! Ja, huset var lejet og stedet kan virkelig anbefales!
   Jeg håber, at du nyder sommeren, søde!

  • Lærke Hansen

   Ja tænkte det vist var på tide at du hørte fra mig ;-) Hehe. Jeg kommer til at nyde mandag-onsdag i næste uge, da jeg har fri og vi tager til København – så det bliver fantastisk!
   Vil du ikke sende lidt på huset (hjemmeside eller lignende, hvis du har)? Og håber også i nyder det franske – hils dem alle mange gange :-)

  • Julie

   Det er så dejligt at få kommentarer fra dig! (-:
   Åh det lyder dejligt; det må du virkelig nyde – det fortjener du!
   Jo da – her er linket til huset (men det skal siges, at det virkelig – med understregning – ikke kommer til sin ret med de billeder, der vises af det på hjemmesiden): http://www.novasol.dk/p/GKR145 (-:
   Vi nyder det rigtig meget; jeg skal nok hilse. Du må også hilse omkring dig (-:

 • Julie

  Hold da op hvor ser det lækkert ud! Det er godt nok nogle dejlige stemningsbilleder – ligesom man ser det i bladene. Var I også ude og bade i bølgen blå, eller blev i ved poolen:P?

  • Julie

   Tusinde tak – jeg er rigtig glad for, at du kan lide billederne. Jeg lover dig for, at det var skønt (-:
   Selvom poolen var rigtig dejlig og den hver morgen blev rengjort, så den var lækker og indbydende, var vi også ved stranden – jeg postede et indlæg med billeder af netop vores strandture i morges (-:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *