Ferie,  Morgenmad

Kreta: Maden

 photo 16.jpg photo 34.jpg photo DSC_0313.jpg photo 14.jpg photo 38.jpg photo 35.jpg photo 3.jpg photo 36.jpg

Maden var virkelig lækker på Kreta, og billederne repræsenterer på ingen måde al den gode mad, som vi spiste. Lækker mad er for mig en væsentlig del af dét at holde en god ferie – god mad er et must! Vi spiste tzatziki, oliven, greek salad og friturestegte courgetter og aubergine i lange baner, og vi drak Frappé, som er en yderst lækker, græsk iskaffe. Den slags bliver man meget hurtigt afhængig af, og Jesper og jeg har her i Frankrig selv forsøgt at lave Frappé, som vi fik det på Kreta. De af jer, der følger mig på Instagram (@juliemonberg) har sikkert allerede set vores hjemmelavede Frappé, men inden længe poster jeg et indlæg her på bloggen med en opskrift på Frappé til de af jer, der skulle være interesserede i at lave jeres egen Frappé. Det kan varmt anbefales, særligt i varmen, som jo også (så vidt jeg ved) er over Danmark i øjeblikket.

Når jeg opholder mig i Sydfrankrig, som jeg gør netop nu, bliver jeg altid ekstra inspireret på madfronten og får lyst til at lave god mad. Alle de lækre råvarer indbyder i den grad til at eksperimentere i køkkenet, og med dén kvalitet, der er gældende for råvarerne, kan det næsten ikke gå galt. Bruger I sommeren på at eksperimentere i køkkenet og lave god mad? Og har I nogle foretrukne sommerretter, som I kan anbefale?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *