Ferie

Kreta: Natur og by

 photo 19.jpg photo 21-1.jpg photo 7.jpg photo 5.jpg photo 9_9.jpg photo 6.jpg photo 4.jpg photo 8_8.jpg photo 20.jpg

Kreta var smukt, frodigt og generelt bare virkelig indbydende at se på. Byerne vi besøgte var fyldte af stemning (nogle mere turistprægede end andre, selvfølgelig) og hyggelige. Indlægget her er det sidste af fire indlæg, der er fyldte med stemningsbilleder fra min ferie på Kreta. Hvis I ikke har set de andre indlæg endnu, kan I finde dem lige her, her og her. Hvad der særligt fangede mit blik på Kreta var de mange, mange oliventræer/-lunde, som jeg desværre ikke får vist så godt med billederne her, og de fyldte frugttræer – blommer, figner, granatæbler, vindruer, citroner osv.. Hold fast hvor var det lækkert! 

Jeg håber virkelig, at I har kunnet lide Kreta-indlæggene og har suget lidt af stemningen til jer. I de næste uger vil I sikkert blive præsenteret for indlæg, der stråler af sydfransk stemning – det håber jeg også, at I vil synes om! Senere kan I se frem til et indlæg, hvor jeg tipper om en APP, der virkelig har hittet hos mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *