Ferie

Kreta: Strand og afslapning

 photo 17.jpg photo DSC_0120.jpg photo 18.jpg photo 12.jpg photo 11.jpg photo 3_3.jpg photo 32.jpg photo 33.jpg

Det skal ingen hemmelighed være, at det var drønhamrende varmt på Kreta. Det er bestemt ikke noget jeg vil klage over, men en dukkert i ny og næ var nødvendigt. Derfor tilbragte vi – når vi vel og mærket ikke lå ved husets pool – en del tid ved stranden. Ofte med en Frappé i hånden! Vi fandt en helt fantastisk lille og “ukendt” strand – jeg vil nærmest kalde det et lille paradis – som vi besøgte igen og igen. Vandet var krystalklart, der var klipper, så mændene havde gode forudsætninger for at snorkle, tjenere kom og tog imod bestillinger, menneskemængden var yderst begrænset, der var stille feriestemningsmusik i baggrunden, mulighed for at spise frokost i den lille strandbar med tilhørende køkken og god kok, og ikke mindst var ligge-/solstolene gratis. Skønt, skønt sted!

En aften var vi forbi Kretas eneste sø, som var, jamen, nærmest ubeskrivelig smuk! Tyrkisblåt vand og omringet af gigantiske bjerge. Vi badede der dog ikke, da vi udelukkende kom der for at spise – spiseoplevelsen var dog desværre ikke noget at råbe hurra for, men udsigten fra restauranten klagede jeg bestemt ikke over!

Selvom jeg ikke er den store vandhund, nød jeg de afkølende dyp, jeg fik mig i havet – og ikke mindst dét at ligge på en solstol og læse i en god bog! Se, dét er forrygende. 

Her fik I det 2. sidste Kreta-indlæg, og i morgen vil jeg poste det sidste indlæg, der indholder lidt natur- og bystemningsbilleder. Jeg håber, at I kan lide ferieindlæggene! 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *