Ferie,  Tankemylder

Læsning i solen

Min dag i dag bruges næsten udelukkende på studiet – men tænk at kunne sidde i bikini på terrassen, den sidste dag i oktober, og læse. Jeg nød solen indtil jeg for et par timer siden rykkede ind; det var simpelthen for varmt (!). Men jeg klager ikke! De næste par timer skal bruges på, at transskribere lydfilen fra et møde vi har haft med en marketingchef i forbindelse med ét af vores semesterprojekter. Jeg krydser fingre for, at transskriberingen går nogenlunde tjept, så jeg føler, at jeg får noget for hånden – det er nødvendigt. Hold fast hvor tingene de hober sig op; jeg føler aldrig, at jeg når målet eller enden – kender I ikke godt den følelse?

Jeg vil lave mig en kop kaffe og komme i gang. God eftermiddag, ladies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *