Ferie,  Tankemylder

Lange gåture i eftersvejret

Efteråret indbyder til lange gåture i naturen. Farverne er så smukke og luften er frisk og indbydende. Jeg har blandt andet brugt min efterårsferie på at gå gode turer i skoven, og det har været skønt – det er så forfriskende. Og hvad mere hyggeligt er der, end at komme hjem og få en god kop kaffe efter en god og lang gåtur? Jeg elsker det! 
Jeg har virkelig nydt efterårsferien – selvom den desværre var borte på nul komma fem. Men det må trods alt være et tegn på, at den har været god, og det har den! Heldigvis er jeg så heldig, at jeg om ganske få dage tillader mig selv at tage 10 dage til Sydfrankrig med min kæreste, mine forældre, min lillebror og hans kæreste. Jeg glæder mig helt uhyggeligt meget. Jeg trænger til at komme lidt væk! Jeg skal have lavet en del studiearbejde på ferien, men dét at kunne sidde i det sydfranske, i min families selskab, og studere, kan og vil jeg ikke klage over. Det bliver intet mindre end skønt!

Nyder I efterårsvejret?

(Psst! Husk at I kan følge mig på Instagram under navnet @juliemonberg – der vil også blive postet billeder fra det sydfranske).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *