Bolig,  Boliginspiration,  Hverdag & eventyr,  Interiør,  Ønsker

MED NYT HUS FØLGER DRØMME OM INDRETNING

Interiør


| 1. STOL her | 2. PLAKAT her | 3. PLAKAT her | 4. HYLDE her | 5. TÆPPE her | 6. PUDE her 7. PIEDESTAL her | 8. LÆNESTOL her | 9. DÆKKESERVIET her | 10. HÅNDKLÆDER her11. TÆPPE her |


De sidste 5 1/2 år har min kæreste og jeg boet i en lille 2-værelses lejlighed på 65 kvadrat-meter. Det har været og er stadig – lidt endnu – vores dejlige hjem. Det har været den perfekte bolig for os under vores studietid – lejligheden er velindrettet og hyggelig, ligger yderst centralt og er billig. Men studietiden er (for længst) ovre og vi påbegynder om få måneder et nyt kapitel som en familie på tre. Derfor kan vi slet ikke vente til, vi får nøglerne til vores nye familiehjem om en lille måned. Endelig får vi luft under vingerne!

VORES KARRYGULE SOFA

Vores nye hus er lidt over 200 kvadratmeter, og dét i sig selv gør, at vi rykker fra den ene yderlighed til den anden. Pludseligt får vi plads og med den plads, og de nye vanvittigt smukke omgivelser, følger altså en hulens masse drømme og tanker om indretningen. Vi snakker nærmest ikke om andet herhjemme. Vi har en kæmpestor karrygul sofa, som jeg var så heldig at vinde penge til i sin tid, og som nu endelig vil komme ordentligt til sin ret. Sofaen bliver midtpunktet i vores lyse stue og jeg kan slet ikke vente med at skulle indrette med “udgangspunkt” i den dominerende og iøjnefaldende sofa.

ET FÆLLES INDRETNINGSPROJEKT

I starten kommer det sikkert til at føles lidt tomt i huset, da vi jo på ingen måde har møbler nok til at fylde de store rum. Men det tager tid at opbygge et hjem og det tager tid at finde ud af hvad, vi har brug for og hvad, der vil fungere godt i de nye rammer. Derfor har jeg det godt med, at skulle “gå huset til”, inden vi køber og tilføjer nyt til vores boligindretning. Jeg glæder mig så meget til indretningsprocessen og glæden bliver kun større af, at min kæreste er lige så interesseret og engageret i det, som jeg selv. Det bliver et fællesprojekt, og det er lige præcis dét, jeg ønsker, at det skal være.

Lige nu er jeg inspireret af interiøret på kollagen og jeg er sikker på, at ikke kun interiør-webshops men også Pinterest bliver én af vores bedste venner det næste lange stykke tid. Jeg elsker at drømme og jeg elsker at gøre mig forestilligner om, hvordan vores hjem en dag skal tage sig ud – det skal være elegant, imødekommende, varmt, trygt, hyggeligt og personligt. Og jeg glæder mig til at dele processen med jer, vise jer, hvordan vi får os indrettet, hvordan vores hjem udvikler sig og inspirere jer til jeres egen boligindretning. Forhåbentligt har I lyst til at følge med (:

Hvordan drømmer I om at bo og indrette jer?

Indlægget indeholder affiliatelinks.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *