Ferie,  Tankemylder

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Glædelig jul, kære læsere. Jeg håber, at I nyder julen og at I havde en forrygende aften i går i selskab med jeres nærmeste. Vi havde en fantastisk dejlig aften, selvom jeg desværre er blevet ramt af forkølelse og ikke var/er på toppen. Uanset hvad var det hyggeligt og dejligt alligevel – vi fik god mad og vin, dejlige gaver og alt hvad der nu hører sig til en juleaften. Jeg klager ikke, og nød aftenen i fulde drag.

Jeg tror, at 1. juledag for mig er årets bedste dag – hele huset er stille, der bliver set fjernsyn, spist rester og bare slappet af. Jeg synes det er så fredfyldt og skønt. Det nyder jeg! Lige nu sidder jeg og spiser julegodter og drikke en kop varm te med honning. Jeg gør alt for at blive rask, så jeg er frisk til 3. juledag, hvor jeg skal til den årlige julefrokost med min gamle gymnasieklasse. Den tradition har vi holdt fast i siden vi afsluttede gymnasiet i år 2008 – alle afsætter hvert år 3. juledag til netop dét og fremmødet er altid overvældende. Årets bedste fest! Derfor skal jeg være frisk (: 

Resten af aftenen vil jeg bruge på at se julefilm og afsnit af serien “Girls”, som jeg er blevet ret stor fan af. Har I set den? Det har I sikkert – jeg har på fornemmelsen, at det er mig, der er en smule bagud?

Forresten fik I nogle gode julegaver? Jeg fik nogle virkelig dejlige gaver, som jeg vil vise jer en anden dag. Nu vil jeg ønske jer en fortsat 1. juledag – nyd resten af dagen, og igen ønskes I en glædelig jul.

2 Comments

    • Julie

      Tusinde tak skal du have. Jeg er glad for, at du kan lide dem (: Jeg synes faktisk også at billede nr. 2 blev ret fint, og særligt i sort/hvid, ja (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *