Dagens outfit,  Hverdag & eventyr,  Mode,  Tankemylder

MIN DAG & JERES DAG

Skjorte

Go’ daw go’ daw. I dag er det tirsdag og i dag er det sådan en dag, hvor jeg skal lave nul og niks. De dage er gode at have indimellem. Der har været run på, på det seneste. Jeg er, som I ved, i gang med at søge job, og der er heldigvis en del aktivitet, som jeg håber, giver pote før eller siden.

Sådan en jobsøgningsproces er ikke just den fedeste proces at være i – mest af alt, fordi jeg ikke ved, hvornår den slutter. Men den er lærerig og jeg bliver hele tiden klogere – klogere på mig selv og klogere på, hvad jeg vil. Dét der med at skulle sælge sig selv og være skarp på sine egne kompetencer er lidt af en opgave. Måske særligt når jeg er forholdsvis ny på arbejdsmarkedet og endnu ikke har flere jobs og dermed en hulens masse joberfaring i bagagen. Men alligevel – og heldigvis – er jeg ikke i tvivl om, at jeg har noget værdifuldt at tilbyde en virksomhed. Og det håber jeg, at jeg formår at gøre klart i både ansøgninger og til samtaler.

Det skal være klart og tydeligt! Fordi jeg konkurrerer gang på gang med et hav af andre potentielle kandidater. Dét der med at skille sig ud og fortælle hvorfor netop jeg er dén, de søger, dét er altså lidt af en opgave! Særligt med en uddannelse, som Designledelse, der er så vidtfavnende og ny, at den kan være svær både at forklare og ikke mindst forstå. Hvad kan jeg? Og hvad kan jeg med min baggrund tilbyde en virksomhed? Jeg føler dog heldigvis, at jeg bliver bedre og bedre til opgaven og det er fedt at mærke!

Men i dag og i morgen vil jeg ikke tænke alt for meget på job … jeg vil koble hjernen fra og nyde, at jeg har lidt tid til mig selv, inden hverdagen med job før eller siden drøner derudad. Jeg vil inden længe få overstået dagens træning (det kan I i øvrigt læse lidt mere om her, hvor I også kan læse hvilke yogaprogrammer, jeg følger), så jeg kan nyde lidt af eftermiddagen med en bog foran pejsen, inden Frida skal hentes fra dagplejen.

Hvordan ser jeres dag ud i dag? Sker der noget spændende, noget særligt, noget kedeligt? Har I fri eller haster I fra det ene møde til det andet? Har I nogle gode aftenplaner foran jer, som I kan se frem til – en holde-i-hånd-aften på sofaen, en god middag i byen eller indendørshygge med gode venner og popcorn?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *