Anbefalinger,  Bolig,  Boliginspiration,  Interiør,  Ønsker

MIN NYE FAVORIT WEBSHOP

Gaveideer


| 1. her | 2. her | 3. her | 4. her | 5. her | 6. her | 7. her | 8. her | 9. her | 10. her | 11. her | 12. her |


Hej med jer. Jeg ved ikke om det er mig, der er fuldstændig langt bagud eller om jeg faktisk er på forkant? Uanset hvad så er jeg simpelthen nødt til at dele den her webshop (og fysiske butik) med jer. AreaStore hedder den. Shoppen forhandler forskellige livsstilsprodukter, særligt til boligen. Og det der gør AreaStore ganske særlig er, at sortimentet er håndplukket. Hvert produkt tilvælges, og butikken fører derfor ikke fulde kollektioner fra bestemte mærker. Det gør, at mange af de produkter, I finder på shoppen og i butikken (som jeg stadig har til gode at besøge), er anderledes og ofte helt finurlige og skønne.

EN SAND OPDAGELSESREJSE

Jeg vil lige understrege, at indlægget her ikke er sponsoreret, men udelukkende postes fordi, at jeg er tårnhøj af begejstring over den webshop. Det er en shop, som man kan bruge rigtig lang tid på at klikke rundt på. Ikke fordi de tilbyder en overflod af produkter, men simpelthen fordi at der er så mange sjove og nye produkter, som man ikke har set før. Det er nærmest en opdagelsesrejse at besøge AreaStore, og jeg tog flere gange mig selv i at trække på smilebåndet over forskellige produkter. Der er så meget sødt, sjovt, sejt, anderledes og ikke mindst lækkert! Og alle produkterne bærer virkelig præg af, at være nøje udvalgt – det elsker jeg! Det viser tydeligt, at personerne bag AreaStore har en holdning til hvilke produkter, der skal sælges i deres butik. Og det synes jeg, er en fornøjelse!

NOGET FOR ENHVER SMAG

AreaStores filosofi beskriver konceptet ret godt: “Man skal købe det man kan lide og ikke det man bliver dikteret.” God, god filosofi, hvis I spørger mig. Hvis I ligesom jeg, virkelig godt kan lide filosofien, og kan lide at blive præsenteret for nye spændende og anderledes produkter, så kan jeg virkelig anbefale jer, at tage et smut forbi shoppen. Jeg vil også mene, at det er det helt rette sted at besøge, hvis I er løbet tør for gode gaveideer – I burde kunne finde noget til alle aldrig og for enhver smag. De har f.eks. også et tema, der hedder “Gaver til manden” – perfekt! Jeg kan vidst rolig sige; god fornøjelse! Og PS! collagen viser kun et lille udpluk af alle de fantastiske produkter. Der er så mange produkter, jeg gerne ville have haft med … men det måtte jo stoppe et sted.

OBS! Husk at deltage i adventskalenderen – den første låge er åben, og I kan vinde livsstils- og indretningsbogen The Kinfolk Home. Deltag lige her.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *