DIY,  Hverdag & eventyr

MIN PERSONLIGE GAVEINDPAKNING

Gaveindpakning Gaveindpakning Gaveindpakning

Nu nærmer vi os virkelig dén aften, hvor julegaverne skal placeres fint under juletræet. Og i den forbindelse tænkte jeg, at jeg vil vise jer, hvordan jeg pakker mine julegaver ind i år. Nogle af jer har måske allerede set en lille bid af min gaveindpakning på Instagram (@juliemonberg), men her får i “den fulde version”.

UPERSONLIG VS. PERSONLIG GAVEINDPAKNING

Jeg nyder virkelig at forære søde mennesker gode gaver, og jeg nyder det endnu mere, hvis de også er smukt indpakket. Det sætter ligesom prikken over i’et og gør oplevelsen endnu bedre og fornøjelsen endnu større. Faktisk kan jeg næsten ikke få mig selv til at forære gaver, der er indpakket intetsigende og sjusket i butikken hvor gaven er købt – har I det også sådan? Derfor har jeg i år valgt at takke nej tak til gaveindpakningen, der indimellem tilbydes i butikkerne. Jeg vil nemlig meget hellere sætte mit eget præg på pakkerne og indpakke dem lige præcis, som jeg selv ønsker. Det er en god følelse og det er sjovt!

KØB DIT GAVENIPS I SØSTRENE GRENE & PANDURO HOBBY

Derfor smuttede jeg i år forbi både Søstrene Grene og Panduro Hobby for at købe nips til gaveind-pakningen. I Panduro Hobby købte jeg gavepapir og til-og-fra-kort. De havde simpelthen det fineste gavepapirsudvalg og jeg faldt pladask for disse to ruller. Særligt er jeg helt vild med papiret med det sorte gran- og fugletryk. I Søstrene Grene købte jeg smukt silkebånd, skinnende julekugler, ståltråd og små hyggelige bjælder (bjælderne ses desværre ikke rigtig på gavebilledet nedenfor, men de sidder så fint sammen med julekuglerne).

Jeg har pakket de første gaver ind, som I kan se et lille udsnit af nedenfor, og jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet. Jeg synes det er blevet elegant, varmt, hyggeligt og vigtigst af alt julet. Og i morgen skal de sidste gaver pakkes ind, så de er klar til juleaften.

Hvordan ser de gaver ud, som I skal forære væk i overmorgen?

OBS! Husk at deltage i adventskalenderen – den fjerde og sidste låge er åben, og I kan vinde en klassisk og moderniseret PH5 lampe. Deltag lige her.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Gaveindpakning

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *