Ferie,  Hverdag & eventyr,  Rejser,  Tankemylder

MIN SYDFRANSKE SOMMER

Sydfrankrig Sydfrankrig Sydfrankrig Sydfrankrig Sydfrankrig Sydfrankrig

Hej folkens. Har I haft en god start på weekenden? Jesper og jeg havde en dejlig aften i går, der bød på en god velkommen-weekend-drink, lidt slentren ned igennem gågade, hvor der var Kulturnat (og mange, mange mennesker), sushi ved åen og aften-te og film. God start på en god weekend. I dag spiller Jesper fodboldkamp og jeg har netop sat mig med en kop kaffe for at dele lidt flere billeder med jer fra vores sommer i Sydfrankrig. I kan se flere billeder fra vores sydfranske sommer her, her, her og her.

ENDNU EN FERIE I SYDFRANKRIG

Jeg får et sug i maven bare ved at kigge på det turkise vand og alle de fine friske farver. Sommeren er så fyldt med liv. Jeg ville ønske, at vores sommerferie endnu lå foran os og ventede på os, helt ubrugt. Men til gengæld kan Jesper og jeg se frem til, at vi igen vender snuden mod Sydfrankrig om cirka fem uger. Vi skal nyde én uge der i selskab med vores gode vennepar og deres lille datter. Jeg glæder mig! Og det er fedt, at vide, at vi skal tilbage til mit andet hjem lige om lidt.

Har I nogle ferieplaner i efteråret?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *