Hverdag & eventyr,  Tankemylder

MIT 2018: MÅL, HÅB & DRØMME

Jeg har gjort mig en del tanker om det nye år. Et nyt år motiverer mig altid og et årsskifte får mig til både at tænke tilbage og frem. I tiden op mod det nye år reflekterer jeg over året, der er gået; årets højdepunkter, hvad der har været beskrivende for året, eventuelle nedture, hvad jeg har opnået og særlige små glæder i hverdagen. De tanker sætter altid gang i nye tanker om mine mål, håb og drømme for det kommende år.

Og selvom vi allerede er ni dage inde i det nye år, og nytårstanker oftest er nogen, der skrives ned lige før eller efter årsskiftet, vil jeg alligevel dele mine mål, håb og drømme med jer nu. Hellere sent end aldrig, ikke? Jeg glæder mig i hvert fald allerede til, at kunne vende tilbage til listen og gøre “status”, når året er ved at være omme. Der kan ske virkelig meget på et år, så jeg er spændt på at se, hvordan året former sig.

  • Mit overordnede mål for år 2018 er at få et job og få lidt mere klarhed over min fremtid rent karrieremæssigt! Det håber jeg virkelig, at jeg lykkes med. Det skal jeg.
  • Jesper og jeg har et fælles mål om, at vi hver søndag skal lave madplan for den kommende uge og handle ind til hele ugen på én gang. I søndags startede vi og det føles allerede godt!
  • Jeg vil fortsat spinne og dyrke yoga minimum 2-3 gange om ugen. Jeg er kommet ind i en virkelig god rytme og den vil jeg holde fast i.
  • Jeg vil meget gerne blive bedre til at fokusere på én ting af gangen. Min iPhone har en alt for stor magt over mig – det skal være omvendt; jeg skal have magt over den! Jeg vil lade den ligge og være til stedet i dét, jeg er i. Generelt handler det om, at jeg gerne vil være mere nærværende og give mig tid til fordybelse.
  • Jeg drømmer om, at blive opslugt af en ny bog hver måned. Jeg er lige begyndt på “Skildpadder hele vejen ned” af John Green. Gode boganbefalinger modtages med kyshånd!
  • Jeg drømmer om, at Jesper, Frida og jeg får mulighed for at rejse til en eksotisk feriedestination
  • Jeg håber, at 2018 bliver året, hvor vi får en rengøringsdame!
  • Jeg er ikke god til at netværke, men jeg vil øve mig og jeg håber, at jeg kommer til at møde en masse inspirerende mennesker i årets løb. Det mål er jeg faktisk allerede godt i gang med og var i går til et virkelig lærerigt og inspirerende netværksmøde med en kvinde, der har sin egen kommunikationsvirksomhed.
  • I år 2018 håber jeg også meget på at få mere gang i bloggen og min Instagram @juliemonberg. Det motiverer mig meget med den feedback, jeg får fra jer på Instagram. Tak!

Generelt håber jeg på, at jeg, om et år, kan se tilbage på 2018 som et år, hvor jeg har skabt noget (stort som småt), oplevet, lært og været nærværende ♡

Hvad med jer? Hvilke tanker har I gjort jer om det nye år? Og hvilke mål, håb og drømme, har I for 2018?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *