Ansigt & hud,  Nye køb,  Shopping,  Skønhed

MK OLIE & MK ARONIA JUICE

MK olie + aronia juice

Hej kære læsere. Nu skal det handle om hud (igen) og olieshots – MK olie og MK aroniajuice. Mascha Vang er én af mine yndlingsbloggere – i mine øjne virker hun så nærværende og oprigtig, og så har hun jo den mest bedårende lille datter, der spreder smil. Jeg følger hende fast, og har for små to uger siden bestilt disse to produkter fra hendes personlige webshop – MK Organic Pure Oli W og MK Organic Pure Aronia Juice N (neutral).

Om W-olien står der blandt andet: “Olien er til kvinder og mindsker rynker samtidigt med at den øger hudens elasticitet, udrenser, beroliger og fugter huden dybtgående. Bruges dagligt for at undgå for tidlig aldring, akne, stress og urenheder.” (Mascha Vang Shop).

Om Aroniajuicen står der blandt andet: “Aroniajuice af meget høj koncentration for maksimal anti-aging og forebyggelse af rynker, tydelige kar i ansigtet og på ben, pigmentpletter, Rosacea, stress og ved et iøvrigt ekstra behov for anti-age behandling af huden og kroppen.” (Mascha Vang Shop).

Jeg synes at Mascha Vang har en utrolig flot og strålende hud, og hun må siges at være lidt af et forbillede på den front (læs mere om mit forhold til min egen hud her). I hvert fald har hun formået at få mig til at købe og afprøve produkterne, og jeg tager nu hver dag et shot bestående af en kombination af de to – det smager ikke ligefrem himmelsk, men jeg tror, at det er det værd. Faktisk bilder jeg mig ind, at jeg allerede på nuværende tidspunkt kan se en lille forskel – men om det blot er indbildning ved jeg dog ikke. Uanset hvad håber jeg i den grad, at en kombination af olien, juicen, min dermaroller, motion og sund kost kan hjælpe mig på vej mod en flottere hud, som jeg føler mig godt tilpas i.

Hvad gør I for at holde jeres hud smuk? Og hvad gør I generelt for at føle jer godt tilpas?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *