Bolig,  Boliginspiration,  Interiør,  Ønsker,  Shopping

NY KOLLEKTION FRA SØSTRENE GRENE

Søstrene Grene Kollektion

Er jeg den eneste, der jubler lidt, når Søstrene Grene præsenterer en ny kollektion? I hvert fald har Søstrene Grene netop offentliggjort deres nye efterårskollektion, “Arkitektonisk tidslomme”, der er inspireret af en arkitekttegnet bolig fra 60’erne. Elegant!

I den nye interiørkollektion er der særligt kælet for produkter til køkken-alrummet, og det er noget, jeg ret godt kan lide! Smukt service fanger simpelthen altid mit øje og brugen af dusede blågrå og mint farver, er virkelig fin. Samtidig er jeg ret vild med de flettede dække-servietter, som tilfører et naturligt og lidt råt look til en elegant bordopdækning. Og se så lige de flotte ryatæpper! Jeg kan allerede fornemme, hvor bløde de er at gå på med bare tæer. Mm.

Jeg er ret solgt! Der er i hvert fald en del af tingene, som jeg helt sikkert skal kigge lidt nærmere på, når kollektionen lander i butikkerne d. 8. september. Der bliver sikkert rift om alle de fine interiørprodukter, så det handler, som sædvanligt, nok om at være forholdsvis hurtig. I kan se nærmere på hele kollektionen i Søstrene Grenes E-katalog lige her.

Måske I allerede nu planlægger, at skulle stå i kø foran jeres Søstrene Grene? Hvad skal I i så fald have fingrene I? (:

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Søstrene Grene Kollektion

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *