Bloggen

NYT SIMPELT LAYOUT

Så er der ved at være nogenlunde styr på det nye layout. Det er ganske simpelt og jeg håber, I kan lide det.

Der mangler selvfølgelig stadig en del finpudsning. Blandt andet er jeg nødt til at rette alle (700+!) indlæg til, så de har det rigtige set-up. Det er en lang proces. Så hvis I roder rundt i gamle indlæg, der ser spøjse ud, håber jeg, at I bærer over med mig. Det skal nok blive pænt at se på med tiden.

Derudover mangler jeg en ny header/et nyt logo. Lige nu er der bare et stort hvidt felt, der, hvor den/det skal være. Jeg har ingen idé om, hvordan den/det skal se ud? Så kom gerne med inputs.

Og til sidst vil jeg have ryddet op i kategorierne (sikke et rod!), så de bliver færre og mere overskuelige. Lige nu er der ingen ordentlig struktur, men det kommer der. Også med tiden.

Hvis I møder nogen “børnesygedomme” – noget, som ikke virker, som det skal – på siden eller som I måske vil ønske fungerede anderledes, så råb højt! Det er jo jer, der bruger siden, og derfor er det også vigtigt for mig, at den er brugervenlig for jer og at I kan lide at befinde jer herinde (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *