Bolig,  Interiør,  Morgenmad,  Nye køb,  Shopping,  Tankemylder

Nyt til køkkenet: Menu salt & peber sæt

Jeg glædes hver gang, at min kæreste og jeg køber eller får en lille ny ting til hjemmet. Ting til boligen er efterhånden ved at være ret  højt prioriteret herhjemme, og én af de ting vi i lang tid gerne har villet udskifte, var vores gamle salt og peber sæt. Sættet vi havde var ved at være godt brugt og ødelagt, så da jeg var så heldig at få et gavekort til Inspiration, var der ingen tvivl om, at det var dette salt og peber sæt fra Menu, der skulle med hjem. Jeg har i lang tid haft et godt øje til kværnene – de er så fine med deres bløde, organiske former, og den sort/hvid-udgave passer så fint ind i vores køkken. De har fået plads ved siden af min Jamie Oliver morter; tilsammen danner tingene en hyggelig lille krog på køkkenbordet.

Kan I lide det lille køkkenhjørne?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *