Hverdag & eventyr,  Tankemylder

NYTÅRSAFTEN 2017/2018

Hej i det nye år og rigtig godt nytår. 2 0 1 8! Jeg husker stadig, da min veninde og jeg sprang ind i år 2000 iført farverige fjerboaer. Dengang var jeg 11 år gammel. I år bliver jeg 29 og jeg har min egen lille familie. Tiden går stærkt, men der er alligevel sket meget, når jeg tænker tilbage og ser på, hvor jeg er nu i forhold til dengang.

Kom I godt og sikkert ind i det nye år? Hvordan var jeres nytårsaften? Farve- og glimmerrig? Rolig og hyggelig? Vild og morsom? Hoppede I klokken 00:00 eller bød I det nye år velkommen på jeres arbejde?

Vi havde en rigtig god aften sammen med et par venner. De kom her omkring kl. 15:30, hvor vi startede med en velkomstdrink. Sushien havde vi bestilt udefra og kransekagen havde vi også købt os til. Det betød, at vi knapt skulle røre en finger. Det var helt perfekt. Vi kunne bruge tiden på at tage det roligt, lave gode drinks og bare hygge os! Vi hørte Dronningens nytårstale, imens Frida spiste aftensmad og inden vi satte sushien på bordet puttede vi hende. Efter at have nydt sushi og god hvidvin spillede vi HINT – skide sjovt! Jeg skulle blandt andet mime “Mormormad”. Prøv at mime retter som brændende kærlighed og forloren skildpadde. Jep – det giver altså nogle gode grin! Klokken 00:00 poppede vi champagnen og hoppede med hinanden i hænderne ned fra sofaen og ind i det nye år. Vi skålede, krammede, kyssede og spiste den lækreste sprøde og svampede kransekagen (dén kan Lagkagehuset altså godt være bekendt, skulle jeg hilse at sige), inden vi trak i overtøjet og gik ud i mørket, hvor de mange, mange raketter oplyste himlen. Det blev ved i lang tid, så vi trak ind og så det sidste fyrværkeri fra ovenlysvinduet på én af vores hemse.

Frida sov igennem rabalderet uden et eneste kvæk, men vågnede, da det begyndte at stilne af. Det endte med at Jesper faldt i søvn, da han forsøgte at få hende til at falde hen igen #livetsomforældre. Vi andre ryddede op og pakkede festen ned, og ved 02:30-tiden krøb jeg under den varme dyne og puttede mig ind til min lille familie. Det var en perfekt fejring af det nye år

Nu er jeg spændt på, hvad det nye år bringer. Og måske kommer der én af de næste dage et indlæg med mine tanker for det nye år og de ting, jeg vil mindes fra året, der er gået. Hvilke ønsker, håb og drømme har I for år 2018?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Nytår 2017/2018 Nytår 2017/2018 Nytår 2017/2018 Nytår 2017/2018

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *