Bolig,  Hverdag & eventyr,  Interiør,  Tankemylder

ØJEBLIKKE FRA INSTAGRAM

Øjeblikke fra Instagram

Som jeg skrev i indlægget her, så er jeg storforbruger af Instagram. Jeg er generelt mere aktiv og nærværende på Instagram, end jeg er herinde, så hvis I vil se mere fra mig, vil jeg opfordre jer til at følge mig på Instagram (@juliemonberg) og/eller Snapchat (juliemonberg). På begge medier poster og sender jeg billeder af hyggelige “her & nu”-situationer, så hvis I ikke allerede følger mig på Instagram, synes jeg næsten det er synd, at billederne ikke når frem til jer. Derfor får I lige et lille hyggeligt udpluk fra den seneste tid på Instagram (: God dag, folkens.

Hvad kan I godt lide at se på Instagram?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *