Bolig,  Interiør,  Nye køb,  Tankemylder

Om at få en ny sofa og om at være en pavestolt kæreste

I dag er én af de dage, hvor jeg burde spille lotte; altid slanger sig og er godt! Først og fremmest vågnede jeg i morges som en meget glad og lettet pige, efter at jeg i går var til min sidste eksamen i denne omgang. Derudover modtog min kæreste og jeg i formiddags vores nye sofa fra BoShop, som I ser en teaser af her på billedet. Sofaen lever fuldt op til forventningerne og er hele vejen igennem fantastisk! Jeg knuselsker den.

For at sætte prikken over i’et på en gennemført god dag, der i aften byder på eksamensfejringsfest med uni-folket, fik min kæreste i dag sit første job, som udviklingsingeniør. Jeg må siges at være den stolteste pige! Han dimitterede for mindre end én uge siden, og har nu allerede et fedt, fedt job – dét er sejt gået! 

Jeg har netop lagt neglelak i en forårsfrisk farve, der lyser lidt op i det grå snevejr, og sidder nu i vores sofa og slapper lidt af, inden jeg skal gøre mig klar til en festlig aften (: I må alle sammen have en rigtig, rigtig god aften. 

De gladeste tanker fra Julie.

4 Comments

 • Mette Vinther

  Det lyder som en dejlig dag, at overveje at spille “lotte” på ;D Hehe.
  Har set billedet at stuen på IG, det ser SÅ fedt ud søde – glæder mig til at se det live!
  Knus og kram

  • Julie

   Hehe ja – måske vi skulle have gjort det! ;-)

   Tusinde tak, smukke. Vi er også virkelig glade for det! Glæder mig også til at vise dig det live – du må snart komme på besøg! (-:

 • Caroline | Estilo

  Det er et modigt valg med den farve, men hold op, hvor ser den fin ud! Min mor har nogle kraftige spisestole i samme nuance, og dem har de også bare været glade for :-) Stort tillykke med din kæreste – det er sejt gået!

  • Julie

   Ja, det er en ret vild farve til en sofa, men jeg er simpelthen så glad for valget! (: Det er godt, at høre, at de har været glad for den farve – jeg er heller ikke i tvivl om, at vi bliver ved med at være glade for farven i lang, lang tid. Den tilfører varme til stuen, og det er skønt (:
   Tusinde tak skal du have – jeg synes simpelthen også at han er så sej (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *