Bolig,  Hverdag & eventyr,  Nye køb,  Tankemylder

OM AT VOKSE UD AF SIN LEJLIGHED

Magasiner
Selvom vejret i dag på ingen måde lever op til dét fantastiske vejr, der har været den seneste tid (øv!), så vågnede jeg alligevel med en god følelse i kroppen i morges. I går havde jeg nemlig én af de dage, hvor den ene oprydningstjans tog den anden. Det er sjældent, at det sker, men nu skete det. Og det var tiltrængt. Jeg har i lang tid haft følelsen af, at vores lejlighed var ved at falde lidt sammen om ørene på os. Hvilket nok skyldes, dén der enorme trang til at flytte i noget andet … noget større … noget, der kan give os rum, luft og frihed. Vi er simpelthen ved at vokse ud af vores lejlighed og vi har efterhånden dén der følelse af, at den kvæler os mere og mere. Følelsen bliver ikke bedre af, at vores skabe og skuffer flyder med ting – de er proppet til randen, fordi pladsen er så trang. Med tiden er der blevet proppet mere og mere ind i de skabe og skuffer, og det er blevet mere og mere uoverskueligt at få skabt noget struktur og orden. Kender I ikke det?

Men i går fik jeg virkelig givet en del af skabene og skufferne en ordentlig overhaling. Jeg fik først og fremmest ryddet ud og op i mit tøjskab – en pose med tøj blev smidt ud og en pose røg til genbrug. Ah al den luft det gav! Derudover fik jeg ryddet op i en skuffe, der har været proppet med kompendier, opgaver og bøger fra min studietid. Den tid er ovre, og det var bestemt på tide at få flyttet en stor del af de ting på loftet (jeg aner ikke, hvorfor jeg ikke har fået det gjort før nu – jeg plejede, efter hvert semester, altid at rydde ud og op i den skuffe som det allerførste efter den sidste eksamen). Nu er skuffen endelig let og kører som smør. I forlængelse af skuffeoprydningen fik jeg ryddet op i og flyttet alle de ting, der efterhånden havde hobet sig op på vores skrivebord. Det stod i stakke – den ene GOODIEBOX efter den anden, magasiner, kort, alt muligt rod. Også badeværelsesskabene og min make-up-taske blev der ryddet op og ud i med hård hånd. Hold nu op hvor gemte der sig meget ubrugeligt, der blot fyldte pladsen. Til sidst var det køleskabet, der fik en tur. I løbet af hele dagen fik jeg brugt en del sorte affaldsposer og en del karklude, og sikke en god følelse det var, da det var gjort! Min kæreste og jeg “fejrede” det med god mad (laks fra fiskemanden, ovnbagte kartofler, tzatziki, og en sprød salat) og gik senere forbi 7-11 og købte en stor stak magasiner. Aftenen blev derfor brugt på at bladre i boligmagasiner og drømme om indretningen af vores næste hjem.

Bare tanken og visheden om at der er ordentligt bag skabslågerne, er skøn, og derfor vågnede jeg virkelig med en god følelse i morges – en følelse af ro. Den gode følelse har givet mig blod på tanden, og i dag overvejer jeg at give mig i kast med endnu et par skuffer og et skab.

Indlægget indeholder affiliate links.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *