BANANPANDEKAGER & TRÆNING

Bananpandekager
I dag har jeg en dag uden forelæsninger eller gruppemøder, og det er simpelthen skønt. Jeg startede min dag med at tage en tur i fitness og belønnede efterfølgende mig selv med disse lækre bananpandekager med skyr. De er så simple og tager ingen tid at lave:

Jeg blandede to moste bananer og 3 æg, og for at gøre dem ekstra lækre hakkede jeg et enkelt stykke kraftigt chokolade, som jeg også blandede i. Wupti.

Jeg forsøger at skrue lidt op for min træning. Jeg har været inde i en rigtig skidt træningsperiode, hvor jeg på grund af rygsmerter, ikke er kommet afsted hyppigt nok. Dét ikke at komme afsted har sikker kun en negativ effekt på min ryg, og derfor er der nu ingen undskyldninger. Den onde cirkel skal brydes, og jeg har taget affære; bestilt tid til lægen i morgen og derudover, som sagt, øget min træningsfrekvens. Det er ulideligt og udmattende at gå med en ryg, der konstant gør ondt, og jeg krydser fingre for at lægen og træningen kan hjælpe mig.

God dag til jer alle sammen.

Share

2 comments on “BANANPANDEKAGER & TRÆNING

 1. Kathrine Johansen
  12/04/2014 at 17:46

  Mhm, hvor ser det godt ud, og lækkert! :)

  Kig gerne forbi min blog, knusser!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  • Julie
   13/04/2014 at 15:01

   Det var også bare rigtig lækkert – og nemt, ikke mindst! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *