Bolig,  Hverdag & eventyr,  Interiør,  Nye køb

NY SENG & FINE SENGESÆT FRA ELLOS HOME

Mornings


I was trying to get out of bed but I got tired


I morges vågnede jeg med denne her dyne viklet godt rundt om mig. Jeg havde sovet vanvittigt godt. I går modtog vi nemlig vores nye seng (læs lidt om sengekøbet her og her). De sidste par nætter har vi sovet på luftmadras, fordi vi flyttede vores gamle seng hjem til mine forældre i sidste weekend. Min lillebror er netop flyttet hjemmefra og mine forældre kunne derfor godt bruge en seng til det nye gæsteværelse – værsgo!

EN SNÆRT AF PANIK & GOD TIMING

Da sengen var blevet leveret, gav Jesper sig i kast med at samle sengen, og meget hurtigt begyndte vi at gå en lille smule i “panik”. Det viste sig nemlig at de beslag, som sengebenene skulle sættes fast med, ikke var med. Sikkert fordi at de ben, vi havde bestilt, er fra et andet sengemærke end det mærke, sengen er. Vi havde glædet os så meget til at skulle have sengen på plads og til at vi endelig skulle sove i en god seng – og derfor begyndte vi med det samme at tænke: “Åh nej!”. Men vi var heldige! Vi ringede til ILVA og  beklagede os over de manglende beslag. Og timingen var – gudskelov – god, fordi de havde netop fået leveret nye ben inkl. beslag samme dag, og vi kunne derfor hente de otte beslag med det samme! Ja tak. Det hele flaskede sig, selvom vi selvfølgelig lige nåede at forestille os en meget bøvlet situation, som ikke gik særlig godt i spænd med vores ønske om, at skulle sove i den nye seng samme aften.

12 TIMER, JA HVORFOR IKKE?

Efter vi havde hentet beslagene fik Jesper samlet sengen uden yderligere problemer – han er sgu en dygtig handyman. Og inden jeg fik set mig om var sengen samlet, sat på plads og nyredt med ny dyne og nyt stribet sengetøj. Utrolig indbydende! Vi gik da også allerede i seng med en kop te klokken 20:00. Jesper så fodbold og jeg så “Silas, Johannes og Louise”. Og fra kl. 22:00 sov jeg så dejligt. Måske lidt for dejligt. Jeg kom i hvert fald ikke op før kl. 08:00 i morges, hvilket fortæller mig, at jeg lå i sengen i 12 timer. Men hvis man ikke må det den første nat, man sover i sin nye seng, hvornår må man så? I hvert fald er det et tegn på at sengen, dynen og sengetøjet er godkendt.

STRIBEDE SENGESÆT FRA IKEA & ELLOS

Apropos sengetøj så er dét blåstribede sæt faktisk bare fra IKEA – og jeg siger “bare”, fordi at det er i overraskende god kvalitet prisen taget i betragtning. Vi ville have købt et sæt fra Georg Jensen til Georg Jensen Damask-lagersalg, men der var desværre ingen sengesæt i de rigtige mål. Derfor endte vi med det her fra IKEA (billedet ovenfor) – så sparede vi lidt penge nu og her, og vi kan stille og roligt spare op til ét af de sæt fra Georg Jensen, som vi gerne vil have. I kan finde sættet fra IKEA lige her, og så har jeg desuden fundet nogle lignende, meget fine sengesæt fra Ellos Home, som I kan finde her.

Jeg synes, at der er noget virkelig eksklusivt, klassisk og indbydende over stribede sengesæt. Hvad synes I?

Ellos Home Sengesæt


| Blåstribet sengesæt her | Beigestribet sengesæt her | Rosastribet sengesæt her |


| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Indlægget indeholder affiliate links.

2 Comments

 • Lisbeth

  Hurra for ny seng – jeg går 100% ind for 12 timers nydelse, når man kan slippe af sted med det ;)

  Dobbeltdyner er en fryd, men de kan altså også være noget af en udfordring, fordi der er så mange forskellige mål! Arbejdede i IKEA i to år, og det blev ved med at gå mig på, at jeg ikke kunne købe alle deres fine sæt, fordi IKEA’s mål er 220×240 mens min dyne er 200×220, haha :D

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Julie Monberg

   Ja, ikke? ;)

   Skide irriterende! Hehe. Vi har de sidste mange år også irriteret os over, at IKEAs sengesæt ikke passede til vores dyne. Faktisk har vi flere gange købt 220×240-sæt og lagt det op. Men det er bøvlet! Heldigvis er vores nye dyne 220×240, så nu passer IKEAs sengesætsmål endelig på en pris. Yay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *