Anbefalinger,  Bolig,  Interiør,  Nye køb,  Shopping,  Tankemylder

KALENDERLYS FRA REMA1000


Jeg er ikke én af dem, der synes, at julen allerede skal begynde i september måned. Tværtimod! Julen er for mig noget ganske særligt, og jeg elsker juletiden mere end nogen anden tid. Når julen bliver strukket ud over flere måneder synes jeg, der er en tendens til, at det særlige bliver taget fra selve julemåneden. Dét synes jeg er ærgerligt! Af netop den grund forsøger jeg, at starte julen første december og ikke før. Jeg vil holde fast i den særlige decemberstemning og stemningen skal være forbeholdt lige netop dén måned.

REMA1000 TIP

Men … når mange danskere efterhånden hamstrer julepynt allerede nu, og jeg f.eks. gerne vil have pæne kalenderlys, og ikke nøjes med de sidste kedelige rester, der er tilbage, når vi for alvor nærmer os december, så endte det med, at jeg allerede i går købte mine kalenderlys (lys i flertal fordi jeg er nødt til både at have ét i stuen og ét i soveværelset; det er jo hamrende hyggeligt). Jeg synes de er så fine, at jeg lige vil tippe jer om dem. De er fra Rema1000, koster 39 kroner pr. styk (billigt!) og findes i mange varianter. Så hvis I ligesom jeg har lidt af en svaghed for flotte kalenderlys, og stearinlys generelt, så kan jeg virkelig anbefale jer, at smutte forbi Rema1000.

Hvad er jeres forhold til julen? Starter I allerede nu eller venter I med at jule til december måned starter?

Nu hopper jeg på Rødbillet-bussen og suser afsted mod København, hvor jeg skal besøge min veninde. Jeg ser frem til en rigtig afslappende venindeweekend! Endelig er det fredag – yay.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *