Anbefalinger,  Mode,  Modeinspiration,  Nye køb,  Tankemylder,  Trends

OM REFLEKSER & OREFLECTOR

Reflective badge from March

Hej med jer. Kan I huske dengang man havde en stor plastikrefleks, der lignede en bjørn eller noget andet, hængende på ryggen – sådan en her? Den dinglede i en lang tynd snor og sad fast i jakken med en sikkerhedsnål. Når man skulle bukke sig ned dinglede den altid ud til siden eller i værste fald ramte én i ansigtet. Den var uhandy, lidt irriterende, “tung” og altså ikke særlig køn. Jeg kan huske, at jeg altid har hadet de reflekser en lille smule. De gjorde bare ikke noget godt for årets nye efterårs-/vinterjakke!

Derfor har jeg også undret mig over, at der ikke var nogen, der lavede smarte reflekser. Fordi de her “moderne” reflekser er altså heller ikke ligefrem noget hit! Hvorfor ikke designe nogle lækre, flotte og praktiske reflekser, og så forsøge at starte en trend, så folk faktisk ville begynde at bruge dem. Fordi formålet med reflekser er jo godt – nemlig at være synlig i trafikken. Faktisk snakkede jeg for et års tid siden med min veninde fra mit studie om, om vi skulle kaste os ud i et refleksprojekt. Men som så meget andet forblev det ved snakken, de løse tanker og ideer.

OREFLECTOR FROM MARCH

Og selvfølgelig er der andre, der har tænkt det samme! Da jeg for en måneds tid siden besøgte Louisiana og gik rundt i deres fantastiske (!) museumsbutik faldt jeg over de sejeste og mest simple reflekser – Oreflector fra mærket March. Og det skal nævnes, at det her altså på ingen måde er et sponsoreret indlæg. Jeg vælger at skrive om reflekserne, fordi jeg synes konceptet er originalt og simpelt, har et godt budskab, og fordi de netop udfylder dét hul, jeg mener, der har været i refleks-markedet. Her er hvad personerne bag produktudviklingsvirksomheden March selv skriver om reflekserne:

“Safety first. As well as style! Reflective badge “Oreflector” shines in the dark like a supernova, making you visible at night and looking great at sunrise. That’s why you don’t have to take it off. Wear “Oreflector” without ruining your outfits and without being run over.” (March, 2015).

Ideen med at reflekserne ikke skal “ødelægge” ens look, og at de derfor kan blive siddende på også i dagslys, er simpel og skide god – og med otte forskellige refleksfarver at vælge imellem, burde der være en rimelig god chance for at finde en refleks, der matcher et gældende outfit. Jeg er altså allerede ret stor fan af reflekserne fra March og har lige bestilt to hjem – én i sort og én i hvid. Lige pt kan jeg nemlig ikke ses i trafikken – et faktum jeg egentlig ikke er særlig vild med, når jeg tænker nærmere over det. Jeg ved fra mig selv, at det er ubehageligt, når man som bilist kommer kørende og først i sidste sekund, opdager en fodgænger eller cykelist. Yiks!

LYSER DU I MØRKET?

Den mørke efterårstid, der er over os nu, gør det endnu mere nødvendigt at sikre sin egen synlighed i trafikken. Og med de her seje Oreflector virker det umiddelbart som en ret let sag, der, imodsætning til de store dinglende plastik-bjørne, ikke er nødvendig at tage op til diskussion. Hvis I har lyst, kan I læse lidt mere om Oreflector på March’s hjemmeside. Jeg har bestilt mine reflekser hos Ponii lige her.

Husker I at sikre jeres egen sikkerhed ved at bruge reflekser?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |


Source: March.


 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *