Bolig,  Hverdag & eventyr

OM SMUKKE PILESKUD & EN REMA1000

Pileskud Pileskud

Lige nu står de fineste pileskud og pryder min vindueskarm – se lige de sarte gule, røde og sølv farver. Pileskuddene er købt i dén Rema1000, der netop er åbnet på den anden side af vejen. Fuldstændig fantastisk! Da jeg i sin tid flyttede ind i lejligheden lå der en Fakta cirka samme sted, men den lukkede for 1,5 års tid siden. For filan hvor blev vi ærgerlige og overraskede, da vi en dag skulle handle og blev mødt af et hvidt stykke A4-papir, der var klasket op i glasdøren: “Lukket fra dags dato”. Nej altså!

Man bliver meget hurtigt vandt til at have handlemuligheder et stenkast væk. Når der mangler mælk til morgenkaffen eller når dén dåse flåede tomater, man troede stod i skabet, ikke stod der alligevel, og nu mangler til kødsovsen, ja så er det altså ren optur, at du på 2 minutter kan anskaffe dét, du mangler. Jeg ved det er luksus, men det er ikke desto mindre virkelig en luksus, jeg virkelig værdsætter … og som jeg nu kan værdsætte igen efter, at Rema er åbnet. Faktisk glæder jeg mig endnu mere over det nu, hvor det er Rema, der giver mig handlemuligheden i stedet for Fakta.

En sludder for en sladder om indkøbsmuligheder, men er det ikke rigtigt, at det er en fornøjelse, når handlemulighederne er tæt på? Hvor handler I?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram 

Pileskud Pileskud

10 Comments

 • Cathrine

  Det er SÅ rart, når ens handle muligheder er tæt på. Vi har en netto et stenkast herfra, samt Rema1000, Lidl og meget andet. Det tager ikke meget mere end små 20 min. før der er handlet. *Hurra*

  Cathrine
  // tiiner.dk

  • Julie Monberg

   Ja, det er det altså! Det gør det bare 100gange mere overskueligt at skulle handle (: Og det er pludseligt ikke noget problem, hvis man kun lige skal handle én enkelt ting. Skønt!

 • Line

  Vi har en Fakta, Netto og SuperBrugsen inden for 5 minutter på cykel. Det er rigtig rart i akutsituationer, hvor kyllingefileterne lugter lidt underligt, gulerødderne er blevet slatne og rugbrødet har fået en mugplet. Alligevel laver jeg madplan og handler stort ind i Rema1000 én gang om ugen. Den ligger under 10 minutter væk (dog i bil), og jeg elsker at handle der. Personalet er flinke, der er mange økologiske varer, priserne er gode og deres tilbudsavis giver fin inspiration :-)

  /Line

  • Julie Monberg

   Det er nemlig rart i nødsituationer. Men madplaner er også rare, og jeg synes også, at det mest optimale er, at handle én gang om ugen. Det letter altså mad-byrden i hverdagen (: Så har man på forhånd taget stilling til, hvad der skal laves af mad, og varerne ligger allerede i køleskabet – det er rart!

   Lige præcis; jeg oplever virkelig også Rema1000 som en god forretning. Og jeg er nemlig vild med deres store økologiske sortiment (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *