Bryllup,  Dagens outfit,  Ferie,  Hverdag & eventyr,  Mode,  Rejser,  Tankemylder

OOTD + BRYLLUPSKULLER

Outfit of the day

Bonjour. Varmen er ekstrem i dag og vi har været meget tæt på de 38 grader. Pyh. Luften er tung og tordenskyerne hænger og truer. Af den grund har dagen i dag været en seriøs afslapningsdag. Energien er der bare ikke, når temperaturen er så høj – men vi klager ikke! Vi nyder det og vi nyder, at kunne slappe helt af. Vi tog os dog alligevel sammen til at traske over på cafeen og drikke en Cola og en kop kaffe, og spille et spil 500. Tæske hyggeligt!

LET (MEN DOG FOR VARM) SOMMERKJOLE FRA ASOS

Selvom kjolen, jeg havde på, da vi var på café, er let og luftig, er den alligevel for varm. Vi rejste hertil fra et koldt Danmark, hvor en varme som denne slet ikke var til at forestille sig, og derfor er der simpelthen ingen af os, der har det helt rette tøj med. Det er jo et luksusproblem, men næste år skal jeg være lidt bedre forbedret og have min kuffert fyldt med ULTRA let tøj og en hel bunke bikinier.

GID JEG HAVDE VÆRET BRYLLUPSGÆST

I dag ville jeg dog alligevel ønske, at jeg havde været iført en lang kjole, og været gæst ved min kære studievenindes bryllup. I dag var Jesper og jeg nemlig inviteret til hende og hendes nu mands bryllup. Jeg har netop modtaget en snap fra én af mine andre veninder, der er med til brylluppet, og fået et lille indblik i bryllupsdagen. De er så smukt et brudepar (hvilket jeg slet ikke var i tvivl om, at de ville blive), og jeg er i dén grad ærgerlig over, at jeg sidder 1800 kilometer væk. Til gengæld sender jeg dem alle mine varmeste tanker, sender en solstråle deres vej og ønsker, at de får den mest uforglemmelige dag. Tillykke, I to <3

VORES BEGYNDENDE BRYLLUPSPLANLÆGNING

I dag må siges at være årets bryllupsdag (08.08.15), hvorfor det også er ganske passende – omend dog tilfældigt -, at mine forældre, Jesper og jeg startede dagen i dag med at snakke muligheder for Jespers og mit kommende bryllup. Yay! Bryllupsplanlægningen og vores dertilhørende tanker vil I løbende få et indblik i her på bloggen. Jeg håber, at det er en proces, I har lyst til at følge lidt med i – jeg garanterer alternativ bryllupsinspiration. Jeg har oprettet en kategori, der hedder “Bryllup” (under “Hverdag & eventyr”), hvor I finder  bryllupsindlæg. Indledningsvist kan I læse hvordan Jesper friede til mig lige her (indlægget er mit personlige yndlingsindlæg).

En kold Gin & Tonic kalder, og jeg kommer til at se sådan her ud, når jeg tager den første slurkAu revoir.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Instagram | Følg på Pinterest |

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *