Dagens outfit,  Ferie,  Hverdag & eventyr,  Mode,  Rejser,  Tankemylder

OOTD: FARVERIG KIMONO

OOTD OOTD OOTD OOTD


| Kimono: Gina Tricot | Bikini: H&M |


Hej med jer. I dag var Jesper og jeg på en mindre gåtur og i den forbindelse knipsede Jesper nogle billeder af mig i min nye kimono fra Gina Tricot. Jeg købte den lige inden, vi vendte snuden mod syd, og den gør det virkelig godt her i varmen. Den er perfekt ud over en bikini og med et bælte i taljen, hvis det er nødvendigt at lukke den helt til. Jeg ville ønske, at jeg havde nogle flere af den slags lette og farverige kimonoer (: Kan I lide dagens sommerlige ootd?

DEN SYDFRANSKE STEMNING

Nu er den første uge á tre gået og jeg føler, at vi allerede har været her i lang tid – det gør det kun endnu mere fantastisk, at der stadig er to hele uger tilbage. Yay. Jeg får simpelthen aldrig nok af det sydfranske, og jeg føler, at jeg smelter mere og mere sammen med området for hver gang, vi er her. Heldigvis har vi kun oplevet én brøkdel af alt dét, der kan opleves i og omkring området, hvor mine forældre har deres hus. Jeg elsker at gå på opdagelse og suge til mig af den franske stemning.

AFTENSMAD PÅ LILLE LOKAL RESTAURANT

I aften skal vi spise på en lille lokal restaurant, hvor der, så vidt jeg kan forstå, ikke forelægger et egentligt menu-kort. Kvinden, der har stedet, laver de retter, der nu er mulige at lave, når der kommer gæster. Jeg har på fornemmelsen, at stedet er fyldt med charme og bare super hyggeligt. Mon ikke det bliver en god fredag aften? Det tror jeg! I må have en rigtig god weekend (:

Følg på Bloglovin’ | Følg på Instagram | Følg på Pinterest |

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *