OPSKRIFT # GRØN JUICE

Grøn juice Grøn juice

Hej med jer. Det bedste vi har i vores køkken er uden tvivl vores juicepresser (ah, det skulle da lige være med undtagelse af vores Royal Copenhagen-stel), og jeg nyder virkelig, når jeg har tid til at lave en juice. Ikke at det tager lang tid, men det kræver alligevel lidt ekstra tid. En sund friskpresset juice er bare virkelig en fornøjelse!

INGREDIENSER TIL GRØN JUICE

Til at lave den grønne juice brugte jeg: 2 æbler, 2 små gulerødder, 3 centimeter ingefær, 1 citron, 1 stang blegselleri, 2 broccolibuketter og 3 håndfulde spinat. Jeg elsker, når juicen er helt kold, så jeg hældte den over en stor bunke isterninger. Det blev en frisk og velsmagende juice, som jeg hurtigt fik drukket. Haps!

Har I en juiceopskrift, I kan anbefale?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *