Dagens outfit,  Nye køb,  Shopping

Outfit: Galla og guldbryllup

Fotograf: Errol John Manalo Babao.

Kjole fra Zara ⎢ sko fra Vagabond ⎢ smykker fra Ole Lynggaard og YSL

Hej søde læsere. Som lovet kommer her et billede af mit (og min kærestes) galla og guldbryllupsoutfit – i øvrigt var det to skønne dage. Vi var forholdvist afslappet klædt, og trak i det samme til begge fester. Jeg var iført min nye kjole fra Zara, som vidst må siges at være et af mine bedste køb længe – den er smuk, minimalistisk, elegant og ikke mindst behagelig. Jeg føler mig virkelig godt tilpas i den, og synes at store sølvsmykker sætter prikken over iét. Det er, som nævnt i forrige indlæg, noget helt nyt for mig at bære blåt, men jeg er blevet smask forelsket i farven og kan allerede nu sige, at kjolen her ikke bliver alene om at repræsentere dén farve i min garderobe.

Jeg sidder indenfor og skriver på min eksamensopgave (surprise!) – men jeg drømmer om, at nyde det gode vejr med øl, musik, fest og dejligt selskab. Jeg håber, at de af jer, der er til Distortion nyder det i fulde drag! Jeg er kun en lillesmule misundelig. God torsdag, alle.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *