Hverdag & eventyr,  Tankemylder

PÅ DEN IGEN & SIDEN SIDST

Hej ♡ Det har været dødt herinde de sidste fire måneder. Det passer mig faktisk ikke særlig godt! Jeg savner bloggen. Jeg savner at blogge. I mit sidste indlæg skrev jeg, at jeg skulle til et møde samme dag. Det møde førte til en virksomhedspraktikplads i en dansk NGO, der hedder MENTORBARN. Der har jeg været heldig og utrolig glad for at være de sidste fire måneder. Desværre har bloggen været lidt i baggrunden.

Men nu skal den frem i lyset igen. Jeg vil finde plads til bloggen i hverdagen, selvom ugerne flyver afsted.

Så det vil nok være på sin plads med en lille update på, hvad der er sket i mit liv siden sidst:

  • Frida går, ”snakker” og bliver 1,5 år på fredag. Hun bliver sjovere og sjovere, og dejligere og dejligere. Og jeg begynder for alvor at mærke, at jeg er hendes mor. Det lyder måske skørt. Men nu hvor hun kalder mig mor, kysser mig farvel om morgenen og løber hen i mine arme og giver mig et knus, kan jeg virkelig mærke, at Jesper og jeg er de personer, hun finder allermest tryghed ved.
  • Jeg har været i en virkelig god virksomhedspraktik i MENTORBARN.
  • Vi har været til ”Åbent landbrug” og købt årskort til Givskud Zoo.
  • Jesper har færdiggjort vores egetræsplankebord og det er blevet helt fantastisk. De af jer, der har fulgt med i lang tid, husker måske, at vi for præcis tre år siden, købte to store egetræsplanker, som en dag skulle blive til et spisebord. Det har været al ventetiden værd, men jeg tror nok, at Jesper synes, det har været en lidt lang og hård proces. Det forstår jeg godt! Men shit hvor er han sej, dygtig og vedholdende. I skal nok få lov til at se billeder inden længe.
  • Jeg har læst tre bøger og er i gang med en ny – apropos min ”Månedens bog”-føljeton, som jeg startede i januar. Jeg færdiggjorde ”Skilderpadder hele vejen ned” af John Green, og har siden læst ”Stadig mig” af Jojo Moyes og ”Fordi jeg elsker dig” af Helene Uri. Nu har jeg taget fat på en helt anden genre og forsøger at blive klogere på den kvindelige cyklus med bogen ”Woman Code” af Alisa Vitti. Den er meget, meget inspirerende.
  • Vi har været et par uger i det sydfranske, hvor vi også havde en enkelt dag på ski. Det var fortryllende, som altid. Jeg ser allerede frem til den sydfranske sommer.
  • Jesper er startet på nyt job hos Louis Poulsen og han stortrives!
  • Vi er næsten i mål med renoveringen af det værelse, der skal blive Fridas, og inden længe skal vi indrette. Yay.
  • Jeg har været i biografen med en veninde og se Tully. Den kan varmt anbefales til mødre og kommende mødre.

Er I stadig nogen derude, der hænger ved? Det håber jeg. Og mest af alt håber jeg, at I har lyst til at følge med igen. Hvad er der sket i jeres liv de sidste fire måneder?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *