PINTEREST & BOLIGJAGT FOR NYBEGYNDERE

Boligindretning
Jeg er blevet kæmpefan af Pinterest – ja, bare kald mig langsom. Jeg har selvfølgelig kendt til Pinterest i lang tid, og jeg har også haft en bruger i lang tid, men jeg er bare ikke kommet i gang med at bruge det før nu; sikkert på grund af tidsmangel.

OPSLAGSTAVLER PÅ PINTEREST

Nu har jeg til gengæld virkelig taget det til mig! Jeg fik taget hul på det, da Jesper, for nogle dage siden, foreslog, at vi kunne oprette en fælles opslagstavle med boliginspiration – billederne i collagen er billeder fra vores fælles opslagstavle. Nu har jeg ikke bare én opslagstavle, men seks, og alle tavlerne er allerede godt fyldte med lækre, flotte og inspirerende billeder. Det er virkelig en tidsrøver – men en god én af slagsen. I kan se mine opslagstavler lige her, hvis I har lyst.

FIND BOLIG – ET NYT HJEM

Jesper og jeg hungrer virkelig efter at finde et nyt sted at bo. Jeg har boet her i lejligheden i fire år, og Jesper har boet her i cirka tre og et halvt år. Det er en rigtig fin og ikke mindst billig lejlighed, og vi har begge to været meget glade for at bo her, men vi trænger til at få noget mere plads. Og ærligt talt, så er vi en lille smule trætte af, at der ofte i weekenderne er fest og høj musik – det ér bare lidt træls, når man lørdag aften netop har sat en god film på, lavet en kop te og lagt sig til rette på sofaen, at bassen så får hele lejlighedskomplekset til at vibrere. Det er fint nok engang imellem, men jeg synes det er ofte – og når man, som jeg, er vanvittigt sart og følsom, når det kommer til støj, så er det næsten ubehageligt. I hvert fald drømmer vi om lidt mere fred og ro, og musik og fest, kun når vi selv ønsker det. Derfor er vi begyndt at kigge på hus (eventuelt lejlighed igen, meeen …). Vi har været ude og få en fremvisning på et enkelt hus, men det var ikke en vinder, så vi kigger videre. Det bliver uden tvivl en lang proces, og det kræver en helt masse overvejelser! Men det er sjovt og spændende, og vi forsøger blandt andet ved hjælp af vores oplagstavle på Pinterest, at hente en masse inspiration og definere vores stil. Jeg tror godt, vi ved, hvad vi gerne vil have, og hvilken stil vi ønsker, at vores nye hjem skal være præget af, men alligevel er det faktisk utroligt svært at definere. Vi drømmer, snakker, kigger, overvejer, tænker, og snakker lidt mere. Jeg er spændt på om vi finder et nyt hjem i år. I hvert fald tør jeg godt love, at bloggen kommer til at bære præg af vores boligjagt, og jeg håber, at I har lyst til at følge os på den rejse?!

Hvad bor I i? Drømmer I om et nyt hjem? Og hvilken boligstil foretrækker I?

Se flere inspirerende billeder på min Pinterest – find inspiration til bolig, skønhed, mode, smykker og mad.
Share

4 comments on “PINTEREST & BOLIGJAGT FOR NYBEGYNDERE

 1. Sanne
  20/01/2015 at 15:54

  Bliver spændende at følge jeres boligjagt! :-)

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  • Julie
   20/01/2015 at 16:02

   Det er jeg rigtig glad for, at du synes, Sanne :)

 2. Mette
  20/01/2015 at 17:10

  Oh yeah. Vi snakker også hus. Det der med at reflektere over, hvor mange penge man har “smidt ud” på leje igennem årene, er rystende tal. Tænk, hvad man kunne have betalt af på et lån i den periode, hvis pengene var gået til det i stedet?! Men huskøb er en stor beslutning. Vi er dog ved at være ready.

  • Julie
   20/01/2015 at 20:50

   Gør I? Uh hvor spændende! Lige præcis – det er en ret frustrerende tanke! Det er bestemt en stor beslutning, og det tager tid at finde det helt rette. Men processen er spændende! (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.