Ferie,  Hverdag & eventyr,  Tankemylder

POSTKORT FRA SYDFRANKRIG #1

Sydfrankrig

Hej med jer alle. Når jeg er på ferie, går dagene typisk alt for stærkt (nok fordi, jeg har travlt med at nyde), og det samme gør sig gældende for denne ferie – vi har allerede været her i en lille uge uden, at jeg har tjekket ind på bloggen og sagt hej. Tiden flyver. Men nu kommer der endelig et hej her fra det sydfranske (:

Jeg elsker at tilbringe mine ferier i mine forældres sydfranske hus, og særligt sommeren her er altså bare noget helt, helt særligt. Der er så vidunderligt og jeg har lyst til at blive her for altid. Heldigvis er der stadig to hele uger tilbage. I dag er varmen rimelig voldsom (nok særligt for en gravid) – ikke, at jeg skal klage overhovedet, og jeg gør det heller ikke, men én ting er sikkert; der går ikke mange timer, før jeg flyder rundt nede i den friske og kølige flod. Det er simpelthen den mest fantastiske måde at blive afkølet på, når kroppen er varm. Floden er tyrkis og krystal klar, og jeg har helt ærligt svært ved at forestille mig noget meget finere – den er betagende og dragene, og tilføjer den mest fantastiske dimension til huset, og den lille sydfranske bjerglandsby generelt.

Som jeg skrev i forrige indlæg “Det glæder jeg mig til i Sydfrankrig”, håbede jeg virkelig på, at det vil lykkes for os at skaffe courgetteblomster hernede. Courgetteblomster, der fyldes med krydret smøreost og frituresteges, er nemlig blevet lidt af en sommertradition hernede og smager i den grad af sydfransk sommer. Mums! Til min store glæde og begejstring kom vores sydfranske nabo i morges og bankede på med to store poser friskplukkede courgetteblomster, som han netop havde plukket til os i dén grøntsagshave, hvor de, i sommerperioden, henter deres grøntsager. Det er jo simpelthen så betænksomt! Så i aften skal vi have tapas med blandt andet frisklavede fyldte courgetteblomster og bruschetta lavet af saftige cherrytomater og to store bunder frisk basilikum, som han også forærede os. Åh så lækkert!

Nu kalder en kold Cola på terrassen, som min kære farmor netop har serveret, og lidt ferielæsning, inden jeg springer i floden. Husk at I kan følge mig på snappen (juliemonberg), hvor jeg jævnligt snapper fra det sydfranske. Hej herfra (:

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Sydfrankrig Sydfrankrig

[ Cafébesøg på vores lille lokale fortovscafé ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *