Ferie,  Hverdag & eventyr,  Tankemylder

POSTKORT FRA SYDFRANKRIG #2

Sydfrankrig Sydfrankrig Sydfrankrig Sydfrankrig

Inden jeg fordyber mig fuldstændig i dén bog, jeg lige nu har gang i (‘Sommeren jeg mødte dig’ af Jojo Moyes, læs om den her), vil jeg lige dele lidt stemningsbilleder med jer her fra Sydfrankrig. Billederne tog jeg den anden dag, da vi kort besøgte Puget-Théniers og efterfølgende Entrevaux, hvor vi spiste frokost. Entrevaux kan I læse mere om i dét her indlæg, som jeg skrev sidste sommer. Det er den fineste lille middelalderlandsby, som gemmer på historie og smukke, idylliske og farverige gader – en by, der i høj grad er et besøg værd, hvis man befinder sig i området.

Faktisk har vi de seneste uger ikke bevæget os særligt meget udenfor den lille by (+ nabolandsbyen), hvor mine forældres hus ligger. Og det er skønt! Dagene går i et roligt ferietempo, hvor vi blandt andet bare nyder, at drikke morgenkaffe under parasoller-ne på terrassen (jeg er dog desværre ikke helt tilbage på kaffevognen efter, at jeg er blevet gravid), læse side efter side i gode bøger, fremtrylle god mad i det hyggelige landkøkken, mærke og beundre sparkene fra det lille liv i min mave, gå ned til floden og svømme i det krystalklare vand, traske over i nabobyen og drikke forfriskninger på den lille lokale bar/café, lytte til de evigt syngende cikader, spise nutella på lyst baguette, udfordre hinanden i Bezzerwizzer og sidde og falde i staver over den altid dybblå himmel. Dét er det simple liv, og jeg nyder det!

Hvad får I dagene til at gå med i denne her tid? Er de af jer, der arbejder, startet på job igen? Eller suger I til jer af den sidste søde sommerferietid?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Sydfrankrig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *