Hverdag & eventyr,  Nye køb,  Shopping,  Trends

PRINTEDE & MILJØVENLIGE H&M BANANER

H&M Shopper Banan


| Banan-shopperen kan købes lige her |


Se lige! Det her banan-stofnet er intet mindre end uimodståeligt. Jeg forelskede mig lynhurtigt i det, da jeg for et øjeblik side så det på Cathrines blog RockPaperDresses – banan-nettet er nemlig at spotte på Cathrines seneste outfitbilleder, og der gik vitterligt ikke mere end 2 minutter fra jeg så det på de fine billeder, til jeg havde bestilt det hjem fra H&M’s webshop. Banan-nettet er nemlig fra H&M og koster sølle 69 kroner.

ET GLÆDELIGT, MILJØVENLIGT & PENGEBESPARENDE VALG

Muleposen er i mine øjne det perfekte indkøbsnet. Jeg er sikker på, at det med sine farverige bananer opfordrer én til at putte nettet i jakkelommen på vej mod indkøbene, i stedet for at betale 2-4 kroner for en plastikpose ved kassen. Det her net er da tusinde gange sjovere end en kedelig Rema1000-pose, som i øvrigt heller ikke – på nogen måde – er miljøvenlig. Det er win-win-win-situation; nettet spreder glæde, opfordrer til et miljøvenligt valg og er pengebesparende! What’s not to like? Jeg knuselsker det allerede, og jeg glæder mig så meget til fremadrettet at skulle gå på indkøb i fast selskab med banan-stofnettet.

Hvad synes I om det? Er I gode til at medbringe jeres eget indkøbsnet eller glemmer I det altid bevidst eller ubevidst derhjemme? Jeg har – indrømmet – aldrig været særlig god til at medbringe mit eget, men jeg er blevet betydeligt bedre de seneste måneder, og jeg har en intention om at gøre det til en fast vane … den vane skal bananerne nok hjælpe mig med at få tilegnet. Håber jeg!

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

2 Comments

 • Lisbeth

  Her i huset har vi nærmest et helt arsenal af indkøbsnet; et til når jeg er fangirl, et til når jeg er reklamesølje, et til når jeg ikke kan finde de andre og et ekstra stort til når vi skal købe stort ind, haha! Det er bare så befriende ikke at have alle de irriterende plastikposer liggende i lejligheden, og det er sådan en dum udgift at have. Miljøbesparelsen er jo nærmest bare en bonus oven i :)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Julie Monberg

   Haha, hvor er det sejt med de forskellige indkøbsnet-kategorier, I har.

   Præcis, der er så mange fordele ved at anvende stofposer i stedet for plastikposer. Og jeg kan KUN være enig i, at det er en fornøjelse at slippe for, at have (de grimme) plastikposer til at ligge i lejligheden. Det kan man godt være foruden! Særligt når pladsen i forvejen er trang ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *