Royal Copenhagen årskatalog 2014

I bombarderes en smule med indlæg i dag, men jeg håber og tror ikke, at I klager (: Da jeg i dag var forbi Inspiration og købe mit nye salt og peber sæt fra Menu, snuppede jeg Royal Copenhagens nye årskatalog med hjem. Det er ingen hemmelighed, at jeg er lidt af en sucker for Royal Copenhagen, og jeg indrømmer, at jeg ivrigt klapper i mine små hænder, når det nye årskatalog “er på gaden”.


Jeg har netop lavet mig en kop kaffe, smidt benene op i sofaen og vil nu krybe op i sofahjørnet med kataloget i den ene hånd og kaffen i den anden – en sand fornøjelse! Skal vi vædde med, at min liste over Royal Copenhagen-køb/ønsker udvides markant efter, at jeg om en halv times tid har kigget kataloget igennem? Suk og drømmerier … God eftermiddag og aften, kære læsere.

  • 0

    Overall Score

  • Reader Rating: 0 Votes

Share

You May Also Like