Bolig,  Ferie,  Hverdag & eventyr,  Interiør,  Rejser,  Tankemylder

ROYAL COPENHAGEN & JORDBÆRTÆRTE

Royal Copenhagen og jordbærkage


Jeg har savnet jordbærtærter og mit Royal Copenhagen-stel. Derfor har jeg netop nydt godt af begge dele.


Hej ladies. Så er min kæreste og jeg tilbage i vores lejlighed i Kolding efter tre fantastiske uger i Sydfrankrig. Hvor er det dog ærgerligt, at dén ferie, jeg har ventet et helt år på, nu er ovre! Til gengæld kan vi tænke tilbage på en virkelig god ferie, hvor vi har fået en masse nye gode minder. Alligevel er det nu også helt okay at være hjemme i vores lejlighed igen. Vi “landede” tidligt i morges efter en lang køretur, men fik alligevel hurtigt pakket ud og støvsuget hytten inden, at vi blev forkælet med lækre amerikanske pandekager og kaffe hos et vennepar. For at toppe dén luksus det var, forærede min veninde mig september måneds COSTUME med smukke Pernille Teisbæk på forsiden – jeg ved godt, hvad jeg skal få tiden til at gå med indtil, at jeg i aften skal lave rødspættefileter med spidskålssalat og citron-/ingefærdressing. Haps. Jep, sundhed i fokus efter både pandekager og jordbærkage … og tre ugers ferie. God søndag til jer alle (:

Følg på Bloglovin’ | Følg på Instagram | Følg på Pinterest |

2 Comments

 • Ida

  Velkommen hjem!
  Den der citron-/ingefær dressing kunne jeg godt tænke mig opskriften på :)
  Håber, du har nydt dagen.
  Kh Ida

  • Julie Monberg

   Tak skal du have, Ida. Selvom vi har været lidt trætte i dag, har vi bestemt nydt dagen – det er nu dejligt nok at være hjemme (:

   Det endte med at blive en citron-dressing uden ingefær; meget, meget simpelt. Jeg laver den på slum, men ingredienserne er: Creme fraiche (lav fedtprocent), godt med citronsaft, salt, peber, en knivspids sennep, lidt sukker og få dråber tabasco-sovs. Dén dressing til en salat lavet udelukkende af meget fint revet spidskål (anvend et mandolinjern), vædet med lidt citron, er virkelig lækkert (: Sprødt, friskt og ikke mindst sundt.

   God søndag aften (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *