Bolig,  Interiør,  Ønsker,  Tankemylder

Royal Copenhagen: Prinsesse-stellet

Source: Royal Copenhagen.
God mandag! Jeg håber, at I får en dejlig og god start på den nye uge. Som jeg skrev i går, så får vi et vennepar til middag i aften. Vi skal have Moules Frites – en favorit her i hjemmet. 

Når vi får gæster herhjemme er én af de allervigtigste ting for mig, at bordet, jeg dækker, bliver fint. Jeg nyder at dække et flot bord, og jeg elsker det endnu mere efter, at jeg er begyndt at samle på Royal Copenhagen, og nu er ved at være så langt i min samling, at jeg rent faktisk kan dække op med det, når vi har gæster. I julegave fik jeg, som I kan se her, blandt andet fire store pastatallerkener, som jeg har tænkt mig at servere muslingerne i i aften. Jeg er sikker på, at det bliver vellykket! Jeg regner med at få taget et billede af borddækningen, som I får at se én af de kommende dage.

For mig er det en ren nydelse, at kunne anrette og servere mad på flot service. Royal Copenhagen stråler af kvalitet og håndværk, og det er netop dét jeg elsker. Lige nu indeholder min samling et miks mellem Blå Mega Riflet og Hvid Riflet, og jeg er begyndt at få et særdeles godt øje til det feminine og fine Prinsesse-stel, også fra Royal Copenhagen. Det er så yndefuldt og vil give et lidt mere feminint touch til de kraftige musselmønstre, der er på det Blå Mega Riflede stel. Hvad synes I om det, er det ikke elegant?

Samler I på stel eller drømmer I om at begynde at samle på et særligt stel?

Nu er det frokost- og “Suits”-tid. Min kæreste og jeg er blevet fuldstændig afhængige af serien “Suits”. Hvis I ikke kender den, så gør lige jer selv den tjeneste at give den en chance! (:

2 Comments

  • Karlebohus

    Det er ganske enkelt det kønneste stel af dem alle, og jeg har samlet dette fra 1970 erne, og har hele stellet, og det er ikke et stel man risikere at blive træt af.
    Alle gæster beundrer det, måske netop fordi man ser det ikke over det hele – som f.eks. Med blå mega mussel.

    • Julie

      Det var dog fantastisk – wauw, tænk at have hele stellet og så have samlet på det siden 70’erne. Den samling gad jeg godt at se (: Jeg er heller ikke i tvivl om, at det er et stel man vil nyde at se på igen og igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *