Ansigt & hud,  Ferie,  Hverdag & eventyr,  Nye køb,  Shopping,  Skønhed,  Tankemylder

RUDOLPH CARE – NYD SOLEN

Rudolph Care Rudolph Care Rudolph CareNu begynder sommerferien virkelig at nærme sig for mit vedkommende. Min specialemakker og jeg er netop gået ind i den sidste uge af vores specialeperiode (ufatteligt!) og vi har brugt weekenden på, at læse korrektur og “stramme teksten op” sammen med min fantastiske mor (!) Jeg troede aldrig, at vi skulle nå hertil, og jeg siger jer, at det er en lettelse at være nået så langt. I weekenden sætter vi det absolutte sidste punktum og sender specialet afsted til print. På næste onsdag skal vi hente det printede speciale i Odense og torsdag afleveres det. Vildt! Når vi har hentet specialet på onsdag tager vi ind til Odense og spiser frokost og skåler i en stor velfortjent øl – we made it!

RUDOLPH CARE SUN

Om torsdagen vender jeg snuden mod Sydfrankrig, hvor der venter mig tre ugers ren afslapning i varmen. Jeg kan slet ikke vente! I år har jeg besluttet mig for, at jeg vil have nogle lækre solbeskyttelsesprodukter med, og jeg bestilte derfor disse tre fra Rudolph Care; en Sun Body Lotion, en Sun Face Cream og en Sun Repair Spray. Jeg modtog dem – meget passende – lige inden den danske sommer viste sig forrige weekend, og jeg har derfor allerede prøvet dem. De er lige akkurat så lækre, som jeg havde regnet med; de dufter dejligt, trænger hurtigt ind og fedter ikke på samme måde, som jeg oplever, at mange andre solcremer gør. Det bliver en fornøjelse at smøre sig ind i dem hver dag i det sydfranske og nyde solen med god samvittighed.

Husker I solcremen? (:

Senere i dag trækker jeg vinderen af min sommerkonkurrence, hvor du kan vinde bogen “Anna og det franske kys”. Du kan stadig lige nå at deltage her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *