Bryllup,  Hverdag & eventyr,  Tankemylder

SEPTEMBERBRYLLUP & FØDSELSDAG

Gin og tonic

En weekend er endnu engang ovre og det er lige ærgerligt hver gang. Heldigvis kan man ofte tænke tilbage på en god weekend … og se frem til den næste. I min weekend har der været to store fejringer; min lillebrors fødselsdag og kærligheden mellem én af mine veninder og hendes nu ægtemand. Alt det skete på samme dag, men det lykkedes at være til stede ved begge fejringer, og det er jeg så glad for. Min lillebror blev fejret med brunch og grillede spareribs en masse til aften. Imellem de to måltider susede vi til Ry og Århus, hvor hhv. vielsen og bryllupsreceptionen fandt sted. Begge dele var så fine oplevelser, og det var en ren fornøjelse at overvære kærligheden mellem de to søde mennesker – den overskyggede alt andet, og jeg må indrømme, at jeg fældede en lille tåre i kirken, hvor stemningen blev fuldendt med nøje udvalgte sange sunget af et talentfuldt gospelkor.

BRYLLUPSTANKER & BRYLLUPSINSPIRATION

Efter at have været en del af Mette og Niels’ særlige dag glæder jeg mig endnu mere til, at det næste år er Jesper og jeg, der siger ja til hinanden. Det er stadig en smule uforståeligt, men efterhånden som vores tanker om dagen stille og roligt tager form, bliver det mere og mere virkeligt. Og det giver sommerfugle i maven. Da Jesper friede havde jeg ikke forventet, at jeg så kort tid efter ville begynde at indsamle inspiration og gøre mig tanker om dagens form, men det er umuligt at lade være … og det er faktisk dejligt. Som min farmor siger, citeret af min oldefar (min farmors far): “Glæden er der ingen, der kan tage fra os!”, og det er jo så sandt! Så hvorfor ikke glæde sig allerede et år forinden? Jeg giver i hvert fald mig selv lov til den fulde glæde, og derfor begynder min opslagstavle på Pinterest også allerede nu at boome. I kan følge den lige her og danne jer et overordnet indtryk af mine bryllupstanker.

Nu kalder mit speciale! Det skal gennemlæses, fordi min specialemakker og jeg har nemlig endelig fået datoen for vores mundtlige forsvar, og dermed dagen hvor jeg endelig fuldender min kandidatuddannelse i Designledelse. Om jeg glæder mig?! Ikke til forsvaret, men til alle timerne efter at det er overstået, ja!

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *